Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αφγανιστάν: Ηγέτης της Αλ Κάιντα που θεωρούταν νεκρός πανηγυρίζει σε βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου
Αφγανιστάν: Ηγέτης της Αλ Κάιντα που θεωρούταν νεκρός πανηγυρίζει σε βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου

Αφγανιστάν: Ηγέτης της Αλ Κάιντα που θεωρούταν νεκρός πανηγυρίζει σε βίντεο για την 11η ΣεπτεμβρίουΤο βίντεο μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών προκειμένου να προσδιοριστεί ο χρόνος της εγγραφής του

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο δυτικός κόσμος, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον διάδοχο του Μπιν Λάντεν στην Αλ Κάιντα να πανηγυρίζει για την επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος στους δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης πριν από 20 χρόνια, αλλά και την αποχώρηση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, ο Αϊμάν Αλ-Ζαουάχρι, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την ημέρα της μαύρης επετείου των επιθέσεων στους Δίδυμους Πύργους, καλεί τους τζιχαντιστές σε αφύπνιση, ωστόσο δεν αναφέρεται στην κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.

Το βίντεο μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών προκειμένου να προσδιοριστεί ο χρόνος της εγγραφής του, καθώς ο εν λόγω αρχιτρομοκράτης έως τώρα θεωρούταν νεκρός.

«Δεκαεννέα άγιοι πολεμιστές που ήταν λιοντάρια του Ισλάμ ήρθαν και μαχαίρωσαν την Αμερική στην καρδιά της, μια μαχαιριά που όμοιά της δεν είχε υποστεί ποτέ ξανά και να που αποχωρεί από το Αφγανιστάν, ηττημένη μετά από έναν πόλεμο 20 ετών με τη βοήθεια του Θεού», ανέφερε στο βίντεο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: