Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι και έρχεται η μεγάλη ανατροπή
 itemprop

Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι και έρχεται η μεγάλη ανατροπή

Άγριες Μέλισσες: Κι ενώ ο Κοινοτάρχης του Διαφανίου ζούσε την απόλυτη ευτυχία με την γυναίκα του, Παγώνα εκείνη επέλεξε να τον εγκαταλείψει και όλα στη ζωή του ήρθαν ανάποδα.

Το χωριό έμαθε πως η Παγώνα έφυγε και όλοι στέκονται στο πλευρό του Τόλλια, προκειμένου να τον βοηθήσουν, ιδίως με το νεογέννητο μωρό που άφησε η σύζυγός του στο σπίτι.

Ο Χρήστος Πλαίνης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιβεβαιώνει το spoiler που προ ημερών είχε βγει πως θα γίνει ζευγάρι με την Ουρανία ενώ αποκαλύπτει πως έρχεται μια ακόμη μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: Glomex (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)Δείτε ακόμη στο MSN:

Μετά την εγκατάλειψη, βλέπουμε μια πιο τρυφερή πλευρά του Τόλλια. Πώς θα εξελιχθεί;

«Δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι πραγματικά ήταν και το μεγάλο στοίχημα και το ενδιαφέρον αυτού του ρόλου. Αυτή η αλλαγή που κάνει μετά την εγκατάλειψη που δέχεσαι από την Παγώνα. Η μοναξιά και όλο αυτό που του συνέβη τελικά έπιασε τόπο, τον δραστηριοποίησε. Πλέον, βλέπουμε ένα πιο ανθρώπινο και καλό κομμάτι του εαυτού του. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και τα σκοτεινά και τα καλά μας στοιχεία. Το έκανε πολύ πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον όλο αυτό».

Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι και έρχεται η μεγάλη ανατροπή (Photos) - 1

© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας και η Ουρανία θα γίνουν ζευγάρι και έρχεται η μεγάλη ανατροπή (Photos) – 1

Πόσο κοντά θα έρθει με την Ουρανία;

«Θα είναι μαζί. Βέβαια, δεν θα γίνει γνωστό στο χωριό. Και οι δύο νιώθουν αμηχανία, νιώθουν πολύ περίεργα με αυτό που τους συμβαίνει. Δεν μπορούν ούτε να το πιστέψουν ούτε να το καταλάβουν. Δεν θα τους δούμε δηλαδή να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι στο χωριό. Θα είναι μαζί με ένα τρόπο πιο τρυφερό, πιο συναισθηματικό. Ένα τρόπο περισσότερο ανάγκης, συμπάθειας και αγάπης, όχι τόσο ερωτικό. Ζουν όμως πια μαζί»

Ο Κυριάκος θα υποψιαστεί τι συμβαίνει;

«Αυτές είναι σεναριακές λεπτομέρειες που ακόμα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω»

Η ιστορία της βιομηχανοποίησης θα συνεχιστεί;

«Συνεχίζεται το θέμα της βιομηχανικής ζώνης. Υπάρχει μια προσπάθεια για να γίνει ένας συνεταιρισμός στο χωριό», λέει στο Τηλέραμα ο ηθοποιός.

Όσο για το ποια είναι η μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα;

gossiptv

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: