Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αγροτικές Ειδήσεις: Τζαμτζής: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα των συμπολιτών μου αγροτών»
Τζαμτζής: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα των συμπολιτών μου αγροτών»

Αγροτικές Ειδήσεις: Τζαμτζής: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο δίκαιο αγώνα των συμπολιτών μου αγροτών»


Τους αγρότες της Πέλλας δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, στο Διοικητήριο, όπου κατέληξε η πορεία διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα. Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Παναγιώτης Πασάκης, επέδωσε στον κ. Τζαμτζή ψήφισμα με τα αιτήματα των αγροτών της Π.Ε. Πέλλας, το οποίο ο κ. Αντιπεριφερειάρχης διαβίβασε, άμεσα, στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους αγρότες, ο Ιορδάνης Τζαμτζής τόνισε: «Συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις στους συμπολίτες μου αγρότες, στις δίκαιες διεκδικήσεις τους,  έχοντας προσωπική αντίληψη του τι σημαίνει να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάθε είδους αντιξοότητα.

Από την πρώτη στιγμή, όταν ενέσκηψαν οι θεομηνίες το Καλοκαίρι του 2022, έκανα συνεχείς παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με επιστολές και συναντήσεις, παραθέτοντας πλήρη στοιχεία και προτάσεις για επίλυση των προβλημάτων. Ενημέρωσα για όλα τα ζητήματα τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Πέλλα και του ενεχείρησα πλήρη φάκελο με τις ζημιές στην Πέλλα. Πρόσφατα συναντήθηκα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά και του κατέθεσα ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, για την αποζημίωση των αγροτικών προϊόντων της Πέλλας. Συγκεντρώνουμε τα τελευταία στοιχεία για τις ζημιές στα κεράσια, όπως μας ζητήθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ. και συνεχίζουμε ακούραστα τις προσπάθειες για δίκαιες λύσεις».

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: