Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αναγνωρισμένη με το βραβείο «Good Design 2020» η χορτοδετική BigBaler 1290 της New Holland
Αναγνωρισμένη με το βραβείο «Good Design 2020» η χορτοδετική BigBaler 1290 της New Holland

Αναγνωρισμένη με το βραβείο «Good Design 2020» η χορτοδετική BigBaler 1290 της New Holland


Η New Holland Agriculture παίρνει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά ως αναγνωρισμένος κατασκευαστής της χορτοδετικής BigBaler 1290 High Density, η οποία τιμάται με το βραβείο Good Design για το 2020. Ως νικητής του βραβείου, η BigBaler 1290 High Density θα παρουσιαστεί στο Good Design Yearbook για το 2020-2021. Σύμφωνα με την εταιρεία, η BigBaler 1290 High Density «έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματική απόδοση και παραγωγικότητα».

Το μηχάνημα δύναται να παράγει δεμάτια έως και 22% υψηλότερης πυκνότητας από τις συμβατικές μεγάλες τετράγωνες χορτοδετικές, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση στη μεταφορά και τον χειρισμό αυτών δεμάτων σύμφωνα με την κατασκευάστρια.

Η τεχνολογία δεσίματος Loop Master προστατεύει τόσο το περιβάλλον όσο και το ενσίρωμα. Με την εισαγωγή ενός δεύτερου κόμπου κατά τη διάρκεια μιας σεζόν 10.000 δεμάτων, αυτό το σύστημα εξαλείφει πάνω από έξι χιλιόμετρα ή 46 κιλά διπλού νήματος, υποστηρίζει η New Holland.

Η σειρά BigBaler εφοδιάζεται επίσης με το κιβώτιο SmartShift -νικητή με ασημένιο μετάλλιο από την Agritechnica-, το οποίο προσφέρει ομαλή λειτουργία ενώ παράλληλα μεριμνά για την προστασία της υπερφόρτωσης και την αποφυγή ζημιάς κατά την κίνηση του τρακτέρ.

Ένα νέο διαισθητικό περιβάλλον χρήσης στη μεγάλη οθόνη αφής IntelliView IV δίνει ια σειρά από αυτοματοποιημένες δυνατότητες, όπως η τεχνολογία IntelliCruise, η οποία ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του τρακτέρ σε σχέση με την απόδοση εκείνη την ώρα.

Συνολικά, η New Holland αναφέρει ότι η «βελτιωμένη απόδοση» του μηχανήματος έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες μπάλες ανά πεδίο και περισσότερους τόνους που μεταφέρονται σε κάθε φορτίο ρυμουλκούμενου. «Εν ολίγοις, η παραγωγικότητα εξοικονομεί χρόνο και κόστος μεταφοράς», λέει η εταιρεία για τις βελγικής συναρμολόγησης χορτοδετικές.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: