Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αναβλήθηκε το Γκραν Πρι της Κίνας λόγω κοροναϊού – News.gr
Αναβλήθηκε το Γκραν Πρι της Κίνας λόγω κοροναϊού – News.gr

Αναβλήθηκε το Γκραν Πρι της Κίνας λόγω κοροναϊού – News.grΣτόχος να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού, των ομάδων της F1 και των οπαδών

Μετά την αναβολή του αγώνα της Formula Ε, που είχε ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου στην πόλη Σάνια της επαρχίας Χάιναν στην Κίνα, η ανακοίνωση για την αναβολή του κινεζικού GP της Σανγκάης δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Ο διοργανωτής Juss Sports Group, ζήτησε επισήμως την αναβολή μετά από συνεχείς συζητήσεις με την Ομοσπονδία Αθλητισμού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (CAMF) και τη Διοίκηση Αθλητισμού της Σανγκάης.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ανησυχιών για την εξάπλωση του ιού, η Formula 1 μαζί με τη διοίκηση της FIA αποφάσισαν από κοινού να δεχτούν το αίτημα αναβολής προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού, των ομάδων της F1 και των οπαδών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σανγκάη, το μεγάλο λιμάνι της Κίνας που αποτελεί και κέντρο του αναβληθέντα αγώνα, απέχει από την πόλη Γουχάν, το επίκεντρο της εμφάνισης και εξάπλωσης το κοροναϊού, περισσότερα από 880 χιλιόμετρα. Ωστόσο, με τις αναβολές ή περικοπές των πτήσεων από και προς την Κίνα, τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις σε πολλές περιοχές και άλλους περιορισμούς που πιθανώς να τεθούν στο μέλλον, ο αγώνας κινδύνευε να τιναχτεί στον αέρα και από προβλήματα logistics.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: