Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Aνοίγει η κάνουλα του Γενικού Λογιστηρίου στο δρόµο προς τις εκλογές
Aνοίγει η κάνουλα του Γενικού Λογιστηρίου στο δρόµο προς τις εκλογές

Aνοίγει η κάνουλα του Γενικού Λογιστηρίου στο δρόµο προς τις εκλογές


Υβρίδια
-Με την υπόθεση ΕΒΖ, που οι έχοντες την ευθύνη κάνουν ότι κόπτονται θα υπάρξει φως; Γιατί οι… θαρραλέοι εναποµείναντες παραγωγοί κινδυνεύουν να χάσουν και τις επιδοτήσεις, αφού δεν υπάρχει χαρτί παράδοσης σοδειάς τους.

-Σηµειωτέον έχει παρέλθει σχεδόν ένας µήνας από την ολοκλήρωση της σποράς, δεν έχουν υπογράψει συµβάσεις συνεργασίας µε τον Φέκερ ώστε να διασφαλιστεί ότι θα παραληφθεί η προσδοκώµενη παραγωγή τεύτλων.

-Εάν δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγµατεύσεις µε την πιστώτρια τράπεζα Πειραιώς, καµπάνια το φθινόπωρο δεν θα γίνει στο Πλατύ κι οι παραγωγοί θα µείνουν µε τη σοδειά στα χωράφια. Επί του παρόντος µόνο τα 85 ευρώ de minimis, που µπήκαν Μεγαλοβδόµαδο!

∆ικαιοσύνη
Αρχίζει να ξηλώνεται σιγά-σιγά το κουβάρι της «εργολαβίας» της µηχανοπαρέας που εδώ και χρόνια αλωνίζει προγράµµατα και πληρώνεται αδρά για τον συντονισµό του ΟΣ∆Ε. Χαραµάδα, η αποδοχή των ασφαλιστικών µέτρων που ‘χαν καταθέσει 11 συνεταιριστικές πύλες, η µια «χούφτα ΚΥ∆» όπως τις αποκαλούσε, που είχαν… ετσιθελικά αποκλειστεί.

Ερµής
Τους τευτλοπαραγωγούς µπορεί να τους ζώνουν τα φίδια, ο υπουργός της πλατείας όµως προανήγγειλε ευχάριστα από τον Έβρο, µιλώντας για δεσµευτική προσφορά του επενδυτή για επαναλειτουργία του εργοστασίου Ορεστιάδας. Η πιστώτρια τι λέει; Μόνο ένα θέµα µε κάτι εργαζοµένους που δεν έχουν απορροφηθεί, αλλά µε θέληση όλα λύνονται…

Κατάλαβες;
«Όταν ζητάω «ΦΕΤΑ», θέλω να µου σερβίρεις «ΦΕΤΑ» και όχι άλλο λευκό τυρί άλµης. Κι όταν οι τουρίστες ζητούν cheese, να δοκιµάζουν, για µια τουλάχιστον φορά στην Ελλάδα, ελληνική «ΦΕΤΑ». Θα γίνουν οι καλύτεροι διαφηµιστές της στο εξωτερικό. Κατάλαβες;», λέει µε µήνυµά του ο ΕΦΕΤ. Το θέµα είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να µην καταλαβαίνουν…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: