Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αντίθεση Ηλίου – ανάδρομου Ουρανού, Προσοχή στις επιλογές σας … | Oroskopos.tv
Αντίθεση Ηλίου – ανάδρομου Ουρανού, Προσοχή στις επιλογές σας ... | Oroskopos.tv

Αντίθεση Ηλίου – ανάδρομου Ουρανού, Προσοχή στις επιλογές σας … | Oroskopos.tv


Η επιθυμία πολλών ανθρώπων να είναι  αρεστοί στους άλλους ή να αποτελούν μέλος μια ομάδας, τους ωθεί άλλες φορές να παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι ή να αποδέχονται πράγματα και καταστάσεις τις οποίες κατά βάθος μέσα τους ξέρουν ότι δεν είναι πραγματικές . Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως μας παρουσιάζονται.

Συγκεκριμένα ,  στις 17/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον  Ποσειδώνα  οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (24ο 02’). Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι σημαντικό να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, και να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί τόσο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επιλογές και αποφάσεις,  εάν δεν θέλουμε να βρεθούμε στην θέση του θύματος, συναισθηματικής  ή  οικονομικής εξαπάτησης.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί εμείς δεν θα εκτιμήσουμε σωστά μια κατάσταση, και θα πιστέψουμε σε υποσχέσεις φίλων ή συνεργατών που  ξέρουν ότι δεν θα  τις υλοποιήσουν, ή γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας.. Από την άλλη πλευρά, και εμείς οι ίδιοι μπορεί να έχουμε την ανάγκη να δώσουμε  μεγαλύτερη αξία σε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, χωρίς πραγματικά να το αξίζουν, ή να προσπαθήσουμε  να παρουσιάσουμε στους άλλους μια άλλη εικόνα για την προσωπική μας ζωή και την σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, θα πρέπει να είναι όσοι Παρθένοι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, γιατί το πιθανότερο είναι σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να γίνουν θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους που θα τους οδηγήσουν σε  λανθασμένες αποφάσεις ή να γίνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης  από ανθρώπους που εμπιστεύονται. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα τους  ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά ή να χρησιμοποιήσουν πλάγιους τρόπους στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχει και έντονο παρασκήνιο γύρω από αυτούς στο χώρο της δουλειάς τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να προστατεύσετε τα μυστικά σας γιατί είναι πιθανό, ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς απαιτεί από εσάς να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, και να μην επιτρέψετε σε άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον να μπλεχτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Σε προσωπικό επίπεδο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη αντίθεσης του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας ωθήσει να δείξετε μια άλλη εικόνα και να μεγεθύνετε τις ικανότητες σας στην προσπάθεια σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας ή μια επαγγελματική πρόταση να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να παρουσιάσετε μια άλλη εικόνα για την σχέση σας και τον σύντροφο σας ή να δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφο σας στις οποίες θα είστε ασυνεπείς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: