Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Άρης: Μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη – Δείτε βίντεο
Άρης: Μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη – Δείτε βίντεο

Άρης: Μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη – Δείτε βίντεοΥπήρξαν και συνθήματα κατά της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Basket League και οι οπαδοί του τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη ξεκινώντας μηχανοκίνητη πορεία από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στο «Αλεξάνδρειο» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, οι οπαδοί των κίτρινων τιμούν με κάθε τρόπο τη μνήμη του Άλκη και το ίδιο έκαναν και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.

Οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης, ο οποίος επίσης ήταν οπαδός των κίτρινων, και άρχισαν μηχανοκίνητη πορεία προς το «Αλεξάνδρειο» στη μνήμη του, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά του αντιπάλου.

Παράλληλα, υπήρξαν συνθήματα και κατά της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο, αφού η ομάδα τους έχει παράπονα και θεωρεί ότι αδικείται σε σχέση με άλλες ομάδες της Λίγκας.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: