Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Astrotip ημέρας Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020
Astrotip ημέρας Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Astrotip ημέρας Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020


Κριός

Να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα αλλά και σε όλη τη διάρκεια των ημερών αυτών, στο τι λέτε, που το λέτε και πως το διατυπώνετε, καθώς και σε ότι ακούτε να σας ζητούν οι άλλοι.

Ταύρος

Μην εξιδανικεύετε ή υπερεκτιμάτε μία πρόταση ή μια ιδέα που θα σας δώσει κάποιος φίλος ή συνεργάτης σας σήμερα, με το σκεπτικό ότι σας είναι εύκολο να την ακολουθήσετε. Μπορεί να απαιτούνται κάποιες ασύμφορες για σας δεσμεύσεις.

Δίδυμοι

Εάν αισθανθείτε σήμερα, ότι η σκέψη σας ανακαλεί θέματα που πιστεύατε ότι είχαν λήξει, καλύτερα μην ανακαλείτε πράγματα που στο παρελθόν σας πλήγωσαν αλλά ασχοληθείτε με το σήμερα.

Καρκίνος

Να θυμάστε ότι όσο πιο αποφασισμένοι είστε να κερδίσετε το παιχνίδι στην καριέρα και στον έρωτα, κάθε φορά που κάνετε την υπέρβαση και ένα βήμα μπροστά, θα σας ανοίγονται δρόμοι.

Λέων

Μπορεί η εβδομάδα αυτή να ξεκινά με ένα σωρό καθήκοντα και υποχρεώσεις, δεν πρέπει όμως να χάσετε τους τρόπους και τον αυτοέλεγχό σας, όταν κάποιοι δεν φαίνονται συνεπείς με τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Παρθένος

Μην αναλώνετε χρόνο και φαιά ουσία να σπαταλάτε σε ανθρώπους που σαν αξίες είναι αδιόρθωτοι. Προσπαθήστε να δείξετε αυτοσυγκράτηση και μην απαντάτε εάν σας προκαλέσουν.

Ζυγός

Διατηρείστε περισσότερο τον αυτοέλεγχό σας, γιατί πολλές θα είναι οι αιτίες και οι αφορμές σήμερα, που θα σας κάνουν να βγαίνετε έξω απ τα ρούχα σας. Άλλωστε δε φημίζεστε για τη νευρικότητά σας.

Σκορπιός

Πολλές φορές στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, θα βρίσκεστε σε διάθεση ονειροπόλησης. Ίσως είναι μια καλή αρχή, να ασχοληθείτε με μία τέχνη ή ένα παλιό σας τάλαντο, που θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά.

Τοξότης

Μπορεί τα βάρη και οι εκκρεμότητες που έχετε φορτωθεί και δυσκολεύεστε να τα διαχειριστείτε να σας έχουν πέσει πολλά, όμως να θυμάστε προς το παρόν, ότι μετά τον ανήφορο, υπάρχει και το ίσωμα.

Αιγόκερως

Μην παραπονιέστε εάν όλοι ζητούν από εσάς το κοντό τους και το μακρύ τους, αφού αν το καλό σκεφτείτε, εσείς τους έχετε μάθει να το κάνουν. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που κανονικά αναλογούν σε άλλους.

Υδροχόος

Παρότι είστε άνθρωποι εγκεφαλικοί και σπάνια αντιδράτε με ένταση όταν σας πατήσουν σε ευαίσθητο σημείο, σήμερα ίσως και να χάσετε την υπομονή σας με μερικά άτομα που εδώ και καιρό σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Ιχθύς

Την εβδομάδα που ξεκίνησε, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το χρόνο και να ασχοληθείτε με όλα όσα σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, αφού υποχωρεί το άγχος για θέματα που τρέχατε τις προηγούμενες ημέρες. Πρέπει όμως να κοιτάξετε λιγάκι και τη φυσική σας κατάσταση.

 

Από την Μελίνα Φώφη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: