Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Astrotip ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020
Astrotip ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Astrotip ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020


Κριός

Λόγω του ότι θα έχετε την τάση να αντιδράτε με ένταση και αμετροέπεια συναισθηματική, προσέξτε σήμερα το τι θα λέτε στους άλλους και πως θα το ζητάτε.

Ταύρος

Όπως κι αν σκέφτεστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ακόμα και αν πρόκειται για μια καλύτερη συμφωνία με τον εργοδότη σας, προχωρήστε το την επόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι

Όταν δικοί σας άνθρωποι ή συνεργάτες που εμπιστεύεστε, έχουν αντιρρήσεις σε κάτι που θέλετε να κάνετε, μη θυμώνετε γιατί μπορεί να έχουν δίκιο και λόγους.

Καρκίνος

Αφήστε την εβδομάδα αυτή να φύγει και προτιμήστε την επόμενη, αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που εμπεριέχουν δικές σας δεσμεύσεις σε βάθος χρόνου.

Λέων

Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, ως προς την έντιμη στάση κάποιων  ανθρώπων κυρίως απέναντί σας. Πολλοί είναι εκείνοι που σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Δείτε το.

Παρθένος

Τα άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα που θα πάρετε κυρίως από τον εργασιακό σας χώρο θα σας ενθουσιάσουν.  Κρατήστε όμως λιγάκι τη αναπνοή σας τα καλύτερα έρχονται.

Ζυγός

Μία επιτυχία ή μια κατάκτηση σας λύνει τα χέρια. Θέστε λοιπόν από σήμερα τους επόμενους οικονομικούς ή επαγγελματικούς σας στόχους και κινηθείτε ανάλογα.

Σκορπιός

Εάν αλλάξετε την οπτική προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν, τότε θα αποφορτιστείτε από συναισθηματικές υπερχειλίσεις που δε σας κάνουν αντικειμενικούς.

Τοξότης

Προτάσεις ενδιαφέρουσες για συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, θα πρέπει αν τις εξετάσετε ενδελεχώς πριν συναινέσετε ή δεσμευτείτε απέναντί τους ενυπόγραφα.

Αιγόκερως

Επειδή θα έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα  και κουβέντες που σ άλλες φάσεις θα ήταν αδιάφορα, μη δίνετε αξία σε ασήμαντες συμπεριφορές .

Υδροχόος

Προσέξτε σήμερα, που θα δαπανήσετε τα χρήματά σας ιδίως εάν αυτό που θα πάρετε δε το αξίζουν, ή αν επιχειρηματικά κινηθείτε, αυτό δε θα σας φέρει τελικά κέρδος.

Ιχθύς

Προσέξτε τον τρόπο που ιεραρχείτε ζητήματα που αποζητούν από σας την επίλυσή τους. Κάποιες παραλείψεις σας ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση και α σας εκθέσουν.

Από την Μελίνα Φώφη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: