Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020
Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020


Κριός

Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να κάνετε μία διαπραγμάτευση, να την αποφύγετε τις μέρες αυτές.

Ταύρος

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέφτει μακριά, μία μικρή απόδραση όμως με τον κατάλληλο συνένοχο θα σας έδινε μια καλή διαφυγή από όλους και όλα όσα σας ταλαιπωρούν.

Δίδυμοι

Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουν. Να θυμάστε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι αλλά ούτε και οι μόνοι που πιέζεστε και καταπιέζεστε τις ημέρες αυτές.

Καρκίνος

Οι ευχές σας πιάνουν τις ημέρες αυτές ακόμα και αν μοιάζουν με ουτοπικές. Ότι και αν σας συμβαίνει που μπορεί αν σας αποθαρρύνει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, αγνοείστε το.

Λέων

Δείξετε λίγο παραπάνω προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αιτίες θα έχετε πολλές για να ξεμυαλιστείτε και να ξοδέψετε χρήμα για άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Μπορεί οι ευκαιρίες την περίοδο αυτή, να σας δίνονται με το σταγονόμετρο, δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα πιάσετε και την καλή που θα πάει μπροστά τη ζωή σας.

Ζυγός

Προς το παρόν οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση και αν δεχτείτε προσπαθήστε να την εξετάσετε ενδελεχώς, πριν υπογράψετε τις δεσμεύσεις της ή δώσετε το λόγο σας.

Σκορπιός

Έκτακτα έξοδα θα σας αναστατώσουν σήμερα, από μία ζημιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Ευτυχώς θα λάβετε βοήθεια.

Τοξότης

Οι απότομες αντιδράσεις σας δεν είναι πάντα δίκαιες. Για αυτό το λόγο μη φορτώνετε και τις δικές σας ευθύνες στους άλλους.

Αιγόκερως

Μην δημιουργείτε οικονομικές εκκρεμότητες επιπλέον από αυτές που έχετε το διάστημα αυτό. Καλό θα ήταν να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση.

Υδροχόος

Καλές οι προκλήσεις αλλά όταν το περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί με υπερένταση ας αποφύγετε λεκτικές εκκεντρικές συμπεριφορές. Δε σας συμφέρει.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δε σας φταίνε, όπως αυτοί που ζείτε μαζί τους, ενώ σας φταίνε θέματα από τον εργασιακό σας χώρο.

 

Από την Μελίνα Φώφη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: