Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αυτός είναι ο λόγος που καις περισσότερη βενζίνη και δεν το καταλαβαίνεις – News.gr
Τι πρέπει να κάνουν όσοι είναι άνω των 74 για να συνεχίσουν να οδηγούν – News.gr

Αυτός είναι ο λόγος που καις περισσότερη βενζίνη και δεν το καταλαβαίνεις – News.grΗ εύκολη λύση απέναντι στην αυξημένη κατανάλωση καυσίμου

Αρκετοί είναι οι λόγοι που το αμάξι μας καίει περισσότερο από ό,τι συνήθως και μια επίσκεψη στον… ειδικό θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Κι όμως, υπάρχει μια συνήθεια που κάνουμε οι περισσότεροι οδηγοί και ενώ ξέρουμε πως επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμου, συνεχίζουμε να επιμένουμε.

Για το εξτρά βάρος που φορτώνουμε το αμάξι μας ο λόγος, όλη αυτή τη σαβούρα που κουβαλάμε καθημερινά δηλαδή χωρίς να χρειάζεται. Ή πράγματα για μια ώρα ανάγκης που δεν τα χρησιμοποιούμε τελικά ποτέ.

Η αμερικανική εκστρατεία ενημέρωσης για ασφαλέστερους δρόμους Car Care Council μας ενημερώνει πως η κατανάλωση βελτιώνεται κατά 1-2% ανά 45-50 κιλά βάρους που αφαιρούμε από το όχημά μας.

Άδειασε λοιπόν το πορτμπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα από τα περιττά πράγματα και ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Car Care Council υποδεικνύει ακόμα πως ο σωστότερος τρόπος μεταφοράς βάρους είναι στην οροφή του αυτοκινήτου (σχάρα ή μπαγκαζιέρα), μια κίνηση που μπορεί να εξοικονομήσει στο ταξίδι ακόμα και 5% καύσιμο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: