Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Drag Race: VW MK8 Golf GTI vs Ford Focus ST vs Skoda Octavia RS
Drag Race: VW MK8 Golf GTI vs Ford Focus ST vs Skoda Octavia RS

Drag Race: VW MK8 Golf GTI vs Ford Focus ST vs Skoda Octavia RS


Μπορεί το ολοκαίνουργιο VW MK8 Golf GTI να νικήσει δύο από τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές του σε έναν αγώνα drag; Λοιπόν, για να το μάθετε, η ομάδα του carwow έβαλε το νέο Golf GTI να μονομαχήσει με το Ford Focus ST και τη Skoda Octavia RS σε μια σειρά αγώνων drag.

Το MK8 Golf GTI είναι το hot hatch που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη σπορ οδήγηση και την πρακτικότητα. Εφοδιάζεται με ένα 2-λίτρο, turbo, τετρακύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 245 ίππους και ροπή 370 Nm. Αυτός ο στιβαρός κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6-τάχυτων ή ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η ισχύς διοχετεύεται μέσω των μπροστινών τροχών και διαχειρίζεται από ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό για το χειρισμό της αύξησης της ροπής.

Το Ford Focus ST είναι ένας από τους ισχυρότερους ανταγωνιστές του Golf GTI και το hot hatch που πρέπει να νικήσει. Το Ford Focus ST διαθέτει έναν turbo, 2.3 λίτρων, τετρακύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 280 ίππους και ροπή 420 Νm. Η ισχύς διοχετεύεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 ταχυτήτων ή ενός αυτόματου κιβωτίου μετατροπέα ροπής 7 ταχυτήτων. Το Ford Focus ST διαθέτει επίσης διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Τέλος, έχουμε το Skoda Octavia RS sedan που μοιράζεται το σύστημα μετάδοσης κίνησης με το MK8 Golf GTI. Αυτό το μικρό σπορ sedan μπορεί να μην είναι ένα hot hatchback με την πρώτη ματιά, αλλά η απόδοση και η πρακτικότητά του το καθιστούν τιμητικό μέλος για αυτόν τον αγώνα drag.

Comments

comments

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: