Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Επανασύνδεση συνδεδεμένων
Επανασύνδεση συνδεδεμένων

Επανασύνδεση συνδεδεμένων

Οι συνδεµένες ενισχύσεις θα είναι οι ίδιες όσο εγώ θα κάθοµαι στην καρέκλα  του υπουργού στην πλατεία Βάθη,  θα τις έχω κάτω από την καρέκλα µου όπως και το στρατηγικό σχέδιο. Toυτέστιν, συνδεδεµένοι µόνιµα και µόνο µε την καρέκλα! Υ.Γ. Ο υπουργός της πλατείας λέει πως στο πλαίσιο του διαλόγου µαζεύει προτάσεις για το θέµα απ’ όλους, ακόµη κι απ’ τα ΜΜΕ… «προτάσεις όµως τεκµηριωµένες, όχι µπαλωθιές στον αέρα»… 

Στη ∆οµοκού όλα αλλάζουν και όλα συνδεµένα µε το σύστηµα των επιδοτήσεων του «κουλοχέρη» µένουν. Το εθνικό απόθεµα το κρατάει συνδεµένο µε τις καταπατήσεις βοσκοτόπων ο Λιβανός µε το επιχείρηµα, θα τα δώσουµε πρώτα το 2021 και µετά θα τα πάρουµε πίσω το 2022. Ο διαγωνισµός πάλι µπλόκαρε και το «σύστηµα κουλοχέρη» έχει κάτσει µόνιµα στην καρέκλα της συνδεδεµένης επικαρπίας των δεδοµένων. Ο Πιερακάκης µόνο αν γίνει χάκερ θα τα  δει. Τουτέστιν, συνδεδεµένοι µόνιµα και µόνο µε ένα σύστηµα ΟΣ∆Ε!      

Το εθνικό στρατηγικό σχέδιο και οι πόροι του ταµείου ανάκαµψης έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόµους γιατί οι άσχετοι επιτελικοί που λαµβάνουν τις αποφάσεις δεν είναι συνδεµένοι µε την παραγωγή και τις ανάγκες του αγροδιατροφικού τοµέα, αλλά µε τις καρέκλες τους. Τουτέστιν, συνδεµένοι µόνιµα µε την ασχετοσύνη!

Μιας και είµαστε όµως στο θέµα συνδεδεµένες. Οι εκ των τελευταίων των µοϊκανών στα τεύτλα, Λαρισαίοι παραγωγοί ζήτησαν εσχάτως από τον τοπικό βουλευτή Κέλλα να ενηµερωθούν για το τι προβλέπεται µε τη συνδεδεµένη στη νέα ΚΑΠ και εφόσον το µέλλον της βιοµηχανίας αποδειχθεί δυσοίωνο (ακόµη ελπίζουν;), τι πρόκειται να γίνει µε την αποζηµίωσή τους για τον εξοπλισµό, για τον οποίο έχουν επενδύσει αρκετά χρήµατα. Για την ώρα, σύνδεση µε Κάιρο…     

 Είπε και τι δεν είπε µέχρι και µαντινάδες για να «ντύσει» τα λεγόµενα του για την κρητική γαστρονοµία στο πλαίσιο των Cretan Taste Awards, ο υπουργός της πλατείας. Στο τέλος κόλλησε και τα 35 εκατ. ετησίως των πόρων για την κτηνοτροφία και τις ζωοτροφές στο νέο καθεστώς των συνδεδεµένων 2023-2027, έτσι για ποικιλία. Τουτέστιν, µόνιµα συνδεδεµένος µε το µότο «τι ώρα τι καλά σκίζει βάρκα τα νερά»!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: