Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Επίσκεψη υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα, στην Κρήτη
Επίσκεψη υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα, στην Κρήτη

Επίσκεψη υφυπουργού Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα, στην Κρήτη


Η λειτουργία – για πρώτη φορά – Σχολής Ξεναγών στο Ρέθυμνο και η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσουν στην Κρήτη την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας μαζί με την uπηρεσιακή γραμματέα του Υπουργείου, Σταυρούλα Μηλιάκου.

Ο κ. Κόνσολας, που θα συνοδεύεται και από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη και θα επισκεφθεί το κτίριο που θα στεγαστεί η Σχολή Ξεναγών, το οποίο έχει διατεθεί από το Δήμο. Η ίδρυση και λειτουργία Σχολής Ξεναγών εντάσσει το Ρέθυμνο στο χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κρήτη, ο υφυπουργός Τουρισμού και η υπηρεσιακή γραμματέας θα επισκεφθούν το ΙΕΚ Τουρισμού στο Ηράκλειο, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΑΣΤΕ στον ‘Αγιο Νικόλαο, προκειμένου να συζητήσουν με την διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό και φοιτητές της σχολής, το σχέδιο αναβάθμισης και ουσιαστικής ανωτατοποίησης της Σχολής, που αποτελεί κύρια μεταρρυθμιστική προτεραιότητα του Υπουργείου. Επίσης, θα έχουν συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: