Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Επιστρέφει 6-8 Σεπτεμβρίου 2023 η ASIA FRUIT LOGISTICA
Επιστρέφει 6-8 Σεπτεμβρίου 2023 η ASIA FRUIT LOGISTICA

Επιστρέφει 6-8 Σεπτεμβρίου 2023 η ASIA FRUIT LOGISTICA


Η Ασία συνεχίζει να οδηγεί την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου νωπών προϊόντων και το Χονγκ Κονγκ βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής που φιλοξενεί περισσότερες από 20 διαφορετικές αγορές. Ως η κορυφαία εμπορική έκθεση φρέσκων προϊόντων της περιοχής, η ASIA FRUIT LOGISTICA έλαβε τη στρατηγική απόφαση να επιστρέψει στο Χονγκ Κονγκ, την μακροχρόνια τοποθεσία του, το 2023.

Η ASIA FRUIT LOGISTICA θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση AsiaWorld-Expo στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2023, συγκεντρώνοντας κορυφαίους παίκτες από όλη την παγκόσμια βιομηχανία φρέσκων φρούτων και λαχανικών και από όλη την αλυσίδα αξίας. Θα πραγματοποιηθεί μαζί με το ASIAFRUIT CONGRESS, το μακροβιότερο επιχειρηματικό συνέδριο φρέσκων προϊόντων της Ασίας, όπου ειδικοί ομιλητές μοιράζονται γνώσεις υψηλού επιπέδου για τα βασικά θέματα και τις τάσεις στο εμπόριο.

«Είμαστε χαρούμενοι που η ASIA FRUIT LOGISTICA 2023 επιστρέφει στο Χονγκ Κονγκ», δήλωσε ο David Axiotis, διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας Global Produce Events (HK) Co Limited.

«Μας έλειψε το Χονγκ Κονγκ για την ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητα, τη συνδεσιμότητα, την ευκολία επιχειρηματικής δραστηριότητας, τις ευνοϊκές εμπορικές πολιτικές και τη δυναμική αγορά του. Το πιο σημαντικό, είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην καρδιά της Ασίας και στην πύλη προς την ηπειρωτική Κίνα».

«Είναι συναρπαστικό να επιστρέφεις και να βλέπεις από πρώτο χέρι τις νέες μελλοντικές εξελίξεις της πόλης σε υποδομές και χώρους εκδηλώσεων, καθώς και να εξερευνάς τις τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει η Greater Bay Area, η οποία περιλαμβάνει το Μακάο και εννέα πόλεις στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ».

Το Χονγκ Κονγκ έχει χαλαρώσει τους κανόνες εισόδου στον Covid και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους ταξιδιώτες του κόσμου, χωρίς να απαιτείται από τους διεθνείς ταξιδιώτες να περάσουν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία. Οι εισερχόμενοι ταξιδιώτες από την Κίνα και το Μακάο μπορούν επίσης να εισέλθουν στο Χονγκ Κονγκ χωρίς να απαιτείται προηγούμενη αίτηση ή δοκιμή PCR πριν από την άφιξη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Οι προετοιμασίες για το ASIA FRUIT LOGISTICA 2023 βρίσκονται σε καλό δρόμο, με την ηλεκτρονική εγγραφή των εκθετών να ανοίγει σύντομα. Κρατήστε τις ημερομηνίες για το 2023 και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Ασίας της παγκόσμιας επιχείρησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2023 στο Χονγκ Κονγκ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: