Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020
Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020


Κριός

Καταπιεσμένα συναισθήματα, περιορισμοί στην καθημερινότητά σας, ίσως να σας βάλουν στη διαδικασία να ψάξετε για βαλβίδες διαφυγής. Κι ο έρωτας είναι ένας τρόπος να αποδράσει κανείς, από ότι τον κρατάει στατικό. Η επικοινωνία με ένα φιλικό πρόσωπο τις μέρες αυτές, ίσως βοηθήσει την ψυχολογία σας να ανέβει. Πράγματα που θα μοιραστείτε μεταξύ σας, θα αναδείξουν την αξία αυτής της σχέσης, όπου μπορεί λίγο αργότερα τελικά, να αλλάξει σύσταση και να αποκτήσει χροιά ερωτική. Μια αγκαλιά είναι τόσο πολύτιμη αλλά και τόσο απαγορευτική. Βάζει όμως διάφορες ιδέες.

Ταύρος

Εάν η προσωπική και ερωτική σας ζωή, δεν έχει το ενδιαφέρον εκείνο που θα σας έκανε να πατήσετε καλύτερα συναισθηματικά, τώρα ίσως να χρειάζεται να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις για να το διορθώσετε. Να θυμάστε ότι η ρουτίνα και η λανθασμένη βεβαιότητα που έχετε ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, σας προκαλεί εφησυχασμό, ενώ εάν νομίζετε ότι όλα πηγαίνουν καλά με τον σύντροφό σας, και σταθερά, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι δεν ισχύει. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει ένα άλλο πρόσωπο, πολιορκήστε το ερωτικά και δείξτε του  ξεκάθαρα τις προθέσεις σας.

Δίδυμοι

Υπό συνθήκες περιορισμών σε κάθε επίπεδο, εσείς βρίσκεστε σε πολύ δημιουργική φάση, γεμάτοι ιδέες και στόχους, που στην παρούσα φάση βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής. Όμως μέσω της επικοινωνίας γιατί με τις επαφές υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας, μπορείτε να επιτύχετε την αμέριστη υποστήριξη ενός ατόμου, στο να προωθήσετε κάποιες φιλοδοξίες σας. Χίλιοι τρόποι υπάρχουν για να επικοινωνήσετε, είτε μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων, διαδικτύου, τολμήστε το, θα ανακαλύψετε ότι με αυτή τη διέξοδο, μπορεί στην άλλη μεριά της γραμμής να υπάρξει ένας μεγάλος έρωτας απ το πουθενά.

Καρκίνος

Μια επιτυχία για κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής προβλέπεται να έχετε τις ημέρες αυτές. Ένας στόχος σας ή μία φιλοδοξία που εδώ και καιρό υπήρχε μόνο μέσα στο μυαλό σας, δέχεται την υποστήριξη μιας ομάδας ανθρώπων που αναγνωρίζει την αξία της. Έτσι αν και σε καιρούς περιορισμών, ένα όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα τη στιγμή που δεν το περιμένατε. Ο έρωτας θα εισβάλλει στη ζωή σας κάπου εδώ και θα επιβιβαστείτε στο ταξίδι του. Ακόμα και αν έχετε διάφορες αναστολές, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Σίγουρα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Λέων

Σε μια εποχή δεσμευτική και περιοριστική σαν αυτή που διάγουμε, ίσως να το δείτε θετικά, ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και τα “θέλω” σας. Η δε, ερωτική σας ζωή, φαντάζει στάσιμη, σε κάτι που δε φταίει ο αυτό-περιορισμός ή η απομόνωση που βιώνετε τώρα αλλά η στάση σας να τον περάσετε σε δεύτερη επιλογή σε σχέση με τους στόχους που βάζατε μέχρι σήμερα. Μη θεωρείτε δεδομένο το ότι αρέσετε, ότι μπορεί να σας προσφέρει και συναισθηματική κάλυψη αν δεν το προσπαθήσετε. Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ή είστε αδέσμευτοι, ο έρωτας ζητά προθυμία  να τον ακολουθήσετε.

Παρθένος

Παραδεχτείτε το, ότι έχετε αυξημένες συναισθηματικές και ερωτικές επιθυμίες να αποδράσετε από την ασφυκτική πραγματικότητα με τρόπο ενδόμυχα ανομολόγητο. Να ξέρετε πως στην ίδια θέση βρίσκονται πολλοί εκεί έξω και σίγουρα ένας άνθρωπος υπάρχει που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ερωτικό σας ορίζοντα, τότε ετοιμαστείτε να δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις και μάλιστα σε καιρούς τέτοιους και από εκεί που δεν το περιμένατε. Οι αντιστάσεις σας είναι έτοιμες να καμφθούν με την πρώτη ερωτική ευκαιρία!!!

Ζυγός

Μερικές φορές, ακόμα κι εσείς οι τόσο διπλωματικοί τύποι του ζωδιακού κύκλου, δείχνετε ένα πιο εγωιστικό προφίλ. Στον έρωτα όμως ο εγωισμός, μπορεί να καταστρέψει τη μαγεία μιας σχέσης, την ερωτική ατμόσφαιρα, τη διάθεση του άλλου να βρίσκεται στο πλάι σας. Σε κατάσταση εσωστρέφειας σας βρίσκουν οι επόμενες ημέρες. Όμως όσο και αν προσπαθείτε να αντισταθείτε στα ερωτικά “θέλω” σας, να πείτε όχι σε κάτι που δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε, συναισθηματικά οι αντιστάσεις σας θα καμφθούν, γιατί οι επιθυμίες σας θα σας κυριεύσουν τελικά.

Σκορπιός

Σταματήστε για ότι σας φταίει, να ξεσπάτε στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και κυρίως στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Αυτό αν μη τι άλλο σας κάνει αντί-ερωτικούς και σε πολλές των περιπτώσεων συναισθηματικά ανερμήνευτους. Γιατί δε λέτε μια φορά αλήθεια τόσο στον εαυτό σας, όσο και στον έρωτα; Αφού όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να παραδεχτείτε το πόσο τα έχετε ανάγκη. Την υπέρβαση δεν χρειάζεται να την κάνετε στους άλλους αλλά στον εαυτό σας που την εποχή αυτή είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Τοξότης

Μια ξαφνική ιδέα, μια μεσολάβηση ενός φίλου σας, οι συνθήκες ή οι συγκυρίες σε μια κατάσταση, θα γίνουν η αιτία να καταφέρετε τελικά, να φέρετε στα νερά σας, τον άνθρωπο που έκανε την καρδιά σας να χτυπάει ερωτικά. Και αν η λέξη η μαγική είναι το “ναι” απ το στόμα του ατόμου που σας ενδιαφέρει, σίγουρα σύντομα θα ειπωθεί ξαφνικά και τη στιγμή που δεν το περιμένατε. Συνεχίστε να προκαλείτε την ερωτική σας τύχη και να είστε βέβαιοι, ότι ο έρωτας δε γνωρίζει περιορισμούς, κοινωνικά συμβόλαια και δεν διέπεται από καμία λογική σκέψη. Πείτε θα ερωτευτώ, ακολουθήστε το.

Αιγόκερως

Ούτως ή άλλως διανύουμε μία εποχή που τα πράγματα εξελίσσονται με τέτοιους ρυθμούς που μας προκαλούν συχνά αμηχανία. Λόγω των συνθηκών έχουμε περάσει ένα χρονικό διάστημα σε κατάσταση περιορισμών και αυτό σίγουρα έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία μας. Ειδικότερα εσείς, χρειάστηκε πολλές φορές να μπείτε σε μία συναισθηματική ενδοσκόπηση, να δείτε το τι ζητάτε από τις σχέσεις σας, ή παίρνετε από αυτές. Το ίδιο ισχύει και με την ερωτική σας κατάσταση, που ζητά επίμονα αλλαγή σκηνικού, με ότι και αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Μην πάρετε όμως αποφάσεις.

Υδροχόος

Βάλτε στόχο την εβδομάδα αυτή, να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε χρόνο, για εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, χρειάζεται να την επανακτήσετε σε πολλά επίπεδα. Λόγω του φόρτου των καθηκόντων και των καθημερινών σας υποχρεώσεων, έχετε βάλει στην άκρη τα θέματα καρδιάς, τα θέματα που θα σας έδιναν συναισθηματική κάλυψη. Ο σύντροφός σας μάλιστα, δεν αποκλείεται να βγει με παράπονο και να σας πει πως αδιαφορείτε. Αν είστε μόνοι, ίσως να δείξετε απαξίωση κάπου.

Ιχθύς

Μέσα από μια συζήτηση, ίσως σας γίνει μια πρόταση, που θα σχετίζεται με την ενίσχυση των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Φαίνεται ότι πρόσφατα σχετικά, κάνατε μία γνωριμία, που δείχνει πρόθυμη να σας βοηθήσει και να προωθήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Εάν αυτό έχει συμβεί, πιθανόν παράλληλα να έχετε αναγνωρίσει τα σημάδια, ότι πίσω από αυτή την πρόθεση, μπορεί να κρύβονται και ερωτικές βλέψεις από το άτομο αυτό. Κάτι που ανάλογο μπορεί να μη συμβαίνει σε σας αλλά να θέλετε να το εκμεταλλευτείτε. Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο.

Από την Μελίνα Φώφη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: