Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Έτοιμο για το κοινό το νέο «εξηλεκτρισμένο» Nissan Note Autech Crossover
Έτοιμο για το κοινό το νέο «εξηλεκτρισμένο» Nissan Note Autech Crossover

Έτοιμο για το κοινό το νέο «εξηλεκτρισμένο» Nissan Note Autech CrossoverΠρος το παρόν είναι διαθέσιμο για την Ιαπωνία

Την εμπορική διάθεση του Note Autech Crossover στην Ιαπωνία ανακοίνωσαν η Nissan και η θυγατρική της Autech.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στο compact Note και έρχεται αποκλειστικά με το «εξηλεκτρισμένο» σύστημα κίνησης e-POWER της μάρκας, ένα βασικό πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας για την ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του παγκόσμιου επιχειρηματικού πλάνου μετασχηματισμού της.
Το Note Autech Crossover στοχεύει στην αναβάθμιση της οδηγικής εμπειρίας με τη λειτουργικότητα και το στυλ ενός SUV.

Το εξωτερικό διαθέτει μια μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό μοτίβο που συναντάται στα οχήματα της σειράς Autech, μπλε φώτα υπογραφής LED αποκλειστικά για το μοντέλο, καθώς και πλαϊνούς καθρέπτες με μεταλλικό φινίρισμα. Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και τα ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου, προσφέρουν στο Note Autech Crossover αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σύγκριση με το Note (25χλστ), καθιστώντας εύκολο τον χειρισμό σε ανώμαλο έδαφος και χιονισμένους δρόμους.

Παράλληλα, τα ειδικά σχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά μαρσπιέ, οι διακοσμητικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών, τα καλούπια της οροφής και οι ζάντες αλουμινίου, αποκλειστικής έκδοσης για το μοντέλο, προσθέτουν δυναμικό στυλ στο αυτοκίνητο.

Το νέο μοντέλο στοχεύει να προσφέρει μια γραμμική, διασκεδαστική και σπορ οδηγική συμπεριφορά, είτε πρόκειται για μεγάλες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους, ή για δρόμους με στροφές, εξασφαλίζοντας για τον οδηγό και τους επιβάτες την άνεση και τη σταθερότητα που χαρακτηρίζει τα οχήματα Autech. Τα ελατήρια, τα αμορτισέρ και το υδραυλικό τιμόνι έχουν ρυθμιστεί με γνώμονα την άνεση, παρέχοντας ξεκούραστη οδήγηση τόσο σε εκτός δρόμου, όσο και σε καθημερινές καταστάσεις.
Το εσωτερικό διαθέτει μαλακά δερμάτινα καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα.

Ο πίνακας οργάνων είναι επενδεδυμένος με κόκκους από ξύλο τριανταφυλλιάς ενώ σε ολόκληρο το εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο θέμα, γεγονός που παρέχει λειτουργικότητα και ταυτόχρονα ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας.

Η δίχρωμη επιλογή αμαξώματος σε Aurora Flare Blue Pearl με Super Black οροφή και το Midnight Black είναι αποκλειστικά χρώματα για μοντέλα της σειράς Autech. Συνολικά διατίθενται οκτώ χρωματικές επιλογές. Επιπλέον, μια ακόμη διχρωμία αμαξώματος, το Premium Horizon Orange με StealthGrey οροφή, προσφέρεται αποκλειστικά για το Autech Crossover.

Νίκος Τσάδαρης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: