Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/8 – 8/8/2021 | Oroskopos.tv
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/8 - 8/8/2021 | Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/8 – 8/8/2021 | Oroskopos.tv


Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι από εμάς τον έχουμε συνδέσει με την ξεκούραση και τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ο φετινός όμως είναι ιδιαίτερος, όπως άλλωστε και  όλη η χρονιά, αφού κάνει την είσοδο του, με ιδιαίτερα καυτές διαθέσεις.

Η 1η εβδομάδα του μήνα μπορεί να μην έχει καμία πλανητική αλλαγή, έχουμε όμως αρκετές δύσκολες συναντήσεις για την ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και στο τέλος της μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία μας προετοιμάζει για ανατροπές.

Οι συναντήσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο και τον Ουρανό θα δυσκολέψουν αρκετά και θα προκαλέσουν ξαφνικές ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στα σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ευκαιρίες στον έρωτα  αυτή η εβδομάδα θα φέρει στα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι και λιγότερο οι Ταύροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ουδέτερη θα είναι τόσο για την ομάδα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθεί η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 01/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσουν τα σχέδια τους, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Δευτέρα 02/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, να δυσκολέψει την επικοινωνία και να οδηγήσει σε αδιέξοδες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει σε αναγκαστικούς περιορισμούς και υποχωρήσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 03/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει ευχάριστες ανατροπές και ξαφνικούς έρωτες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 04/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 05/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 06/08

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα ωθήσει να εκδηλώσουν την πιο συναισθηματική τους πλευρά τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.

Το Σάββατο 07/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις και ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 08/08

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει να αναπτύξουν βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης τα σχέδια τους τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες), ενώ θα ωθήσει σε απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια τους θα βάλει σε μια διαφορετική πορεία από αυτή που είχαν στον μυαλό τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το μυστικό της επιτυχίας είναι να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις αλλαγές και να μην απογοητευόμαστε όταν τα πράγματα δεν γίνονται με τον τρόπο που τα είχαμε στο μυαλό μας ή τα είχαμε σχεδιάσει.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο όμορφο μήνα!!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: