Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021 | Oroskopos.tv
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 - 20/6/2021 | Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021 | Oroskopos.tv


Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , όπως είναι, οι Εκλείψεις, η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, αυτή η εβδομάδα φαίνεται φαινομενικά ήρεμη.

Ωστόσο, τα πράγματα αυτή την εβδομάδα θα είναι λιγάκι διαφορετικά, αλλά με το ίδιο ενδιαφέρον, αφού στα μέσα της, παρόλο που βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του από τις αρχές της χρονιάς, θα σχηματιστεί για 2η φορά με ακρίβεια, η όψη τετραγώνου του ανάδρομου Κρόνου με τον Ουρανό, μια όψη που στην ουσία αποτελεί την σύγκρουση του παλιού με το καινούργιο, ώστε να αποδομηθεί οτιδήποτε παλιό το οποίο στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια και στην θέση του να χτιστούν νέες και πιο υγιείς αξίες.

Επίσης, στα τέλη της εβδομάδας ο Δίας αφού έχει ολοκληρώσει την 1ηδοκιμαστική του είσοδο στους Ιχθύς θα μπει σε στάση. Αυτοί που θα πιεστούν πιο πολύ αυτή την εβδομάδα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Φυσικά υπάρχουν και οι τυχεροί, και αυτά είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών που βρίσκονται κάτω από την θετική επιρροή του Δία, αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) των πρώτων ημερών που δέχονται την θετική επίδραση του Άρη.

Την Κυριακή 13/06

Αρχικά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα, η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική ζωή τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 14/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι πολύ θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες).

Την Τρίτη 15/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από του ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και την συμμετοχή της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, βγάζοντας από την ζωή τους συνήθειες αλλά και ανθρώπους που δεν τους αφήνουν να εξελιχθούν, και να βάλουν την ζωή τους σε νέα θεμέλια.

Την Τετάρτη 16/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 17/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια τη ημέρας, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 18/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου,  ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τα ψυχικά αποθέματα των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 19/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου να οργανώσουν με προσοχή την δουλειά τους και να δουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ενώ την Κυριακή 20/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τις ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου με αποτέλεσμα να τους παρασύρει σε αψυχολόγητες ενέργειες.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από οτιδήποτε παλιό και φθαρμένο καταπιέζει την ψυχή μας, και, να στήσουμε την ζωή μας σε νέες βάσεις, απαλλαγμένες από τα βαρίδια του παρελθόντος. Αυτή η διαδικασία θέλει αποφασιστικότητα και υπομονή, θα είναι όμως λυτρωτική.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: