Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 - 27/9/2020

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020


Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μάθουμε να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά.

Οι πλανητικές μετακινήσεις του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού και του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα στρέψουν την προσοχή μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα μας ωθήσουν να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί και παρατηρητικοί στις καθημερινές μας επικοινωνίες.

Πρωταγωνιστής των όψεων της εβδομάδας θα είναι ο Ερμής, η συνάντηση του οποίου σε  όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα προκαλέσει καχυποψία και δυσκολίες στην επικοινωνία, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Άρη θα είναι η αιτία αρκετών εντάσεων και τσακωμών. 

Τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) τα οποία δεν επηρεάζονται από όψεις, ουδέτερη μέχρι το Σάββατο θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ ιδιαίτερα απαιτητική και πιεστική εξαιτίας των όψεων που θα σχηματιστούν θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 20/09 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιεστική για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 21/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους και επιφυλακτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/09 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει την φετινή  γενέθλια χρονιά τους, θα πιέσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) να ασχοληθούν ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ θα δώσει την ώθηση που τόσο καιρό περίμεναν για να βάλουν σε εφαρμογή τα μελλοντικά τους σχέδια τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόοι).

Την Τετάρτη 23/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 24/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα φορτίσει αρνητικά το κλίμα ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και ρήξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 25/09 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα συνεχίσουν να πιέζουν συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 26/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 27/09 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να αναπτύξουν τις σκέψεις και τα σχέδια τους, ενώ θα  ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κρατάω τα χαρτιά μου κλειστά και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή με ότι ακούω, φροντίζοντας να κάνω δεύτερες σκέψεις, εκμεταλλεύομαι τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν προς όφελος μου και δεν επιτρέπω σε τρίτα πρόσωπα να με παρασύρουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Να έχουμε μια όσο γίνεται πιο ήρεμη εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Ζυγούς!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: