Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/4 – 1/5/2022 | Oroskopos.tv
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/4 - 1/5/2022 | Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/4 – 1/5/2022 | Oroskopos.tv


Με χαρά, αγάπη, πίστη και ελπίδα υποδεχόμαστε την τελευταία εβδομάδα του μήνα, μια εβδομάδα η οποία είναι πλημμυρισμένη από το Φως της Ανάστασης, αλλά και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότα, τα οποία θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις πολυπόθητες αλλαγές στην ζωή μας.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, στα τέλη της εβδομάδας, αλλά και η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, ενώ η συνάντηση σε όψη συνόδου του Δία και της Αφροδίτης στους Ιχθύς έρχεται με πολλές υποσχέσεις. Τον ρόλο του πρωταγωνιστή της εβδομάδας θα έχουν οι γρήγοροι πλανήτες ο Ερμής και η Αφροδίτη, οι οποίοι θα έχουν διαδοχικά θετικές συναντήσεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα.

Ωστόσο, το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα είναι πολύ εύκολο, εξαιτίας της κόντρας του Ερμή  με τον Κρόνο. Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ,  σημαντικές ευκαιρίες θα έχουν αντίστοιχα και οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους). Πιο πιεσμένοι στο ξεκίνημα της εβδομάδας εξαιτίας της όψης τετραγώνου Ερμή – Κρόνου , θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ στα τέλη της εβδομάδας εξαιτίας της Ηλιακής Έκλειψης, πιο πιεσμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή του Πάσχα 24/04/2022

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δυσκολέψει την επικοινωνία  και θα προκαλέσει αρκετές  καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 25/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα επαναφέρει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία στη ζωή τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στα όνειρα τους, γιατί κάποια από αυτά μπορεί να είναι προφητικά.

Την Τρίτη 26/04

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα παρασύρει σε ενστικτώδεις αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 27/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με ευκολία τις υποθέσεις τους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ θα έχουν και τυχερές γνωριμίες. Επίσης, την ίδια ημέρα η συνάντηση σε όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα ρομαντικά ειδύλλια για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 28/04

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει στα χέρια των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, μια πολύ σημαντική είδηση.

Την Παρασκευή 29/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 30/04

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια περίοδο με έντονο επικοινωνιακό ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Το σημαντικότερο όμως γεγονός της ημέρας είναι η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία βάζει το σπόρο για μια σειρά σημαντικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στους Ιχθύς υπόσχεται σημαντικές προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 01/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και θα βοηθήσει να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρήσει τις καρδιές μας με αγάπη, άλλωστε η τύχη είναι δίπλα μας και μας χαμογελά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι την κοιτάξουμε στα μάτια και να την ακολουθήσουμε.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία, χαρά, αγάπη και φως στις ψυχές μας!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: