Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/10 – 16/10/2022 | Oroskopos.tv
Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/10 - 16/10/2022 | Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/10 – 16/10/2022 | Oroskopos.tv


Ξεχωριστή και αρκετά έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε ευχάριστες αλλαγές και θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο του μήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, και θα μας βοηθήσει να δούμε με καθαρή ματιά τις σχέσεις και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Επίσης, ο Πλούτωνας μετά από αρκετούς μήνες, ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία, διανύοντας μέχρι τις αρχές Μαρτίου τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Ενώ ο Ερμής, τα ξημερώματα της Τρίτης θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού, βοηθώντας μας να γίνουμε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει η σταθεροποιητική συνάντηση του Ήλιου στα μέσα της εβδομάδας σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που μας βοηθάει να παίρνουμε ώριμες αποφάσεις και επιβραβεύει την προνοητικότητα μας.

Από την άλλη πλευρά, στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση του πλανήτη της δράσης Άρη σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις ενώ μπορεί να μας φανατίσει για λάθος πράγματα. Επίσης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με τον ανάδρομο Δία, θα μας παρασύρει σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και μεγάλα λόγια. Η ισορροπία στις σχέσεις μας, θα έρθει στα τέλη της εβδομάδας με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Πιεστική θα είναι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις και φανατικές απόψεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 09/10

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να δουν τις σχέσεις τους με τους άλλους  (φίλους, συγγενείς, συντρόφους, συνεργάτες) και να πάρουν δυναμικές αποφάσεις για αυτές, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει για φέτος ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα 10/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 11/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Επίσης, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρα θα επιστρέψει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού.

Την Τετάρτη 12/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις και να δείξουν την ωριμότητα τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού θα παρασύρει σε μεγάλα λόγια και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών. Η πιο σημαντική όμως όψη της ημέρας, είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια όψη που μπορεί να παρασύρει σε ψευδαισθήσεις, αυταπάτες αλλά και φανατικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί λίγο πριν τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 13/10

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 14/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Το Σάββατο 15/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη τους Διδύμους θα παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την συναισθηματική τους ανασφάλειες.

Ενώ την Κυριακή 16/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Βλέπω με καθαρή ματιά τις σχέσεις μου και παίρνω σημαντικές αποφάσεις για αυτές με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, γιατί εάν το αφεθώ σε αυτό μπορεί να με παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: