Αγροτικές ειδήσεις, Αγροτικά Νέα, Ενημερωτική Πύλη για τη Γεωργία και Κτηνοτροφία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικές περιπέτειες…
Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικές περιπέτειες... | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικές περιπέτειες…

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικές περιπέτειες…

Στις 14/05 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη ο οποίος συνεχίζει για λίγο ακόμα το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων (29ο 00’). Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα γύρω μας. Η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να διατηρεί το πάθος και την ορμή των δύο αυτών πλανητών, ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να εκφραστεί με διάρκεια, αρμονία και ευγένεια. Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου Αφροδίτης – Άρη έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, να ενισχύσουμε την δημοτικότητα μας, να είμαστε διεκδικητικοί στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα, να έχουμε ευχάριστες και συναρπαστικές γνωριμίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές έρωτα και πάθους και να κρατήσουμε την ερωτική φλόγα στην σχέση μας δυνατή χωρίς όμως αυτή να λειτουργήσει καταστροφικά. Η όψη εξαγώνου των δύο αυτών γεμάτου πάθους πλανητών  θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ένα από τα δυνατά σας όπλα αυτή  τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Κριούς είναι η γοητεία σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη ο οποίος και αυτός συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις,  κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας  . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην διστάσετε να  αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του στον/στην σύντροφο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε στιγμές έντονου έρωτα και πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι όνειρα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με  τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία, θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, ωστόσο, για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί και γεμάτοι πάθος με τον / την ερωτική σας σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίοδος έντονης δράσης είναι αυτή για εσάς τους  Διδύμους. Η όψη  εξαγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας , θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα επαγγελματικά σας σχέδια, και το πιο σημαντικό, θα έχετε τη σημαντική βοήθεια των φίλων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν στην κορυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. Φυσικά, αυτό το γεγονός θα είναι και η αιτία  ώστε η ένταση και το πάθος να περισσεύει.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς  για εσάς τους Λέοντες.
Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα σας δώσει μεγάλη κοινωνικότητα και επιτυχία στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι για το μέλλον σας αισθάνεστε εσείς οι Παρθένοι .  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Άρη από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία που κυνηγούσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας και αυτό βγαίνει με τον καλύτερο τρόπο και στην σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα καλή είναι αυτή η χρονική περίοδος για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε μια ερωτική περιπέτεια σε ένα ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας με μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεστε πιο όμορφοι και ερωτεύσιμοι από κάθε άλλη φορά .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργικοί και ερωτικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας αβίαστα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε ευχάριστες περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο βαρετή δεν είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ, ιδιαίτερα ευχάριστα θα είναι τα νέα για τα θέματα υγείας των οικείων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων,  θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό και πειστικό το λόγο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό έχετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα οικονομικά της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα μάθετε να απολαμβάνετε χωρίς ενοχές όχι μόνο τον έρωτα αλλά και τις μικρές πολυτέλειες της ζωής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: