Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kαι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας … | Oroskopos.tv
Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kαι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας ... | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Kαι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας … | Oroskopos.tv


Η επιθυμία όλων μας είναι κάποια στιγμή στην ζωή μας να ζήσουμε ένα ρομαντικό και κεραυνοβόλο έρωτα. Η ευχή μας αυτές τις ημέρες, έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει πραγματικότητα, καθώς  στις 08/02 όπου η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 03’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, η συναισθηματική μας ζωή θα αλλάξει ευχάριστα από την μια στιγμή στην άλλη. Με άλλα λόγια αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να προκύψουν  ξαφνικοί  έρωτες οι οποίοι θα μας αναστατώσουν ευχάριστα και θα μας βοηθήσουν να δούμε πάλι την συναισθηματική μας την ζωή πιο όμορφη και φωτεινή.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ξαφνικές γνωριμίες, ή μπορεί  να  έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που δεν περιμέναμε, καθώς είναι εντελώς διαφορετικά από εμάς. Από την άλλη πλευρά μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, θα μας βοηθήσει να βελτιωθούν τα οικονομικά μας, ή  ένα δώρο καθώς και μια έκπληξη από τον σύντροφο τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα είναι η αφορμή για να φτιάξει η διάθεση μας και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με την ομορφιά και εμφάνιση μας, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες, εάν θέλουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση μας, θα μας αρέσει και θα μας ανανεώσει. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους  Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει  καθώς θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα τους φέρει σημαντικά κέρδη, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια απρόσμενη ερωτική ιστορία μέσα στο χώρο της δουλειάς τους, η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό κρυφή.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, τους επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς, είναι πιθανό να δεχτούν ξαφνικά, μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό τους περιβάλλον, η οποία θα βάλει την καριέρα τους σε νέα τροχιά. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας να είναι η αφορμή για να ανακτήσουν και πάλι την αυτοπεποίθηση τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε  να κάνουν μια τολμηρή αλλαγή στην καριέρα τους,  και να αλλάξουν την δημόσια εικόνα τους, αλλά και  το επαγγελματικό τους προφίλ. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, η οποία και θα τους ανανεώσει.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με πολύ έξυπνους τρόπους τα μελλοντικά τους σχέδια και να τραβήξουν την προσοχή ατόμων που μπορούν να τους βοηθήσουν μέσα από τον φιλικό ή κοντινό κοινωνικό τους κύκλο, με πολύ  καλά οικονομικά αποτελέσματα για αυτούς. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα βρουν έξυπνους τρόπους για να αναθερμάνουν την σχέση τους είτε με δώρα είτε με ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να συναντήσουν άτομο που θα τους κάνει να πιστέψουν στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: