Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ο ρομαντισμός επιστρέφει στις σχέσεις μας | Oroskopos.tv
Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ο ρομαντισμός επιστρέφει στις σχέσεις μας | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ο ρομαντισμός επιστρέφει στις σχέσεις μας | Oroskopos.tv


Στην ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα που ζούμε, την ασφάλεια, την ηρεμία και την δύναμη την βρίσκουμε μέσα στην αγκαλιά των αγαπημένων μας προσώπων, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας θαυμάζουν και μας στηρίζουν.

Τα νέα αυτές τις ημέρες για τις προσωπικές μας σχέσεις είναι ευχάριστα, καθώς  η Αφροδίτη στις 24/02, θα συναντηθεί για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 15’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή μας, θα δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσωπική μας ζωή,  τις σχέσεις μας, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.

Επίσης, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την θαλπωρή του σπιτιού τους και δεν θα διστάσουν να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ένας ισχυρός οικονομικός δείκτης, η διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει να μην πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες για εμάς οικονομικές προτάσεις.

Στα  θέματα καρδιάς, έρχεται η ώρα της δικαίωσης, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα παρασυρθούμε σε εξιδανικεύσεις. Αντίθετα μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με ευκολία, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, και να αναδείξουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να αγνοήσουμε τα μηνύματα που θα μας έρθουν μέσα από τα όνειρα, τα οποία θα μας φέρουν σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής..

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Αιγόκερους και τους  Καρκίνους όσο  και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες. Η επόμενη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα είναι σε όψη συνόδου στους Ιχθύς στις 27/04 στην (24ο 27’),

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη τους, καθώς δίνει τέλος σε μια περίοδο άγχους και ανασφάλειας, οι λύσεις που θα βρουν στα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην δουλειά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα τους φέρει την επιβράβευση που αξίζουν, ενώ από την άλλη πλευρά θα κάνουν και ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν στον σύντροφο τους τα συναισθήματα τους, ενώ παράλληλα θα βρουν τρόπους για να ανανεώσουν στην ερωτική τους ζωή.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει, μετά από καιρό, να κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ θα έχουν την τύχη, να έχουν δίπλα τους άτομα που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Σε προσωπικό επίπεδο, στην ζωή των δεσμευμένων θα κυριαρχήσει ο ρομαντισμός στις σχέσεις τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να εξιδανικεύσουν τα άτομα που θα εισβάλουν στην ζωή τους.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα στρέψει την προσοχή τους στις οικονομικές τους υποθέσεις, και θα τους βοηθήσει, με οδηγό την διαίσθηση τους, να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν τον κρυμμένο τους ρομαντισμό, και αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ερωτική τους ζωή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο αγαπητοί στις φιλικές και επαγγελματικές τους συναναστροφές, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τον εαυτό τους και να επικοινωνήσουν τις απόψεις και τα σχέδια τους με πιο εμπνευσμένους τρόπους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, στους δεσμευμένους θα επιστρέψει ο ρομαντισμός και η γαλήνη στη σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν το μελλοντικό τους ταίρι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: