Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Παίρνω σημαντικές πρωτοβουλίες !! | Oroskopos.tv
Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Παίρνω σημαντικές πρωτοβουλίες !! | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή – Άρη, Παίρνω σημαντικές πρωτοβουλίες !! | Oroskopos.tv


Η ικανότητα μας να βρίσκουμε άμεσες λύσεις και αν διεκπεραιώνουμε με ευκολία υποθέσεις που οι άλλοι δυσκολεύονται, μας βοηθάει πολλές φορές να ξεφεύγουμε από δύσκολες καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, έχουμε μια πολύ καλή συνθήκη την οποία και πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Συγκεκριμένα στις 08/04 ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα συναντηθεί  σε όψη εξάγωνου με τον κυβερνήτη του Κριού Άρη, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου(25ο 11’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μπούμε σε δράση, ενώ δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αυτά που μας αξίζουν.

Θα έχουμε πολλές συζητήσεις αλλά και αρκετές μετακινήσεις.  Επίσης, θα είμαστε ειλικρινείς στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας συζητήσεις και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας  χωρίς φοβίες και υπερβολές. Από την άλλη πλευρά,  θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες και πρωτότυπες  λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν. Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να ασχοληθούμε με το χώρο του σπιτιού μας και γιατί όχι, να προχωρήσουμε και σε μερικές τεχνικές εργασίες και μαστορέματα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Κριούς και τους Ζυγούς, όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν με αποφασιστικότητα τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια στα φιλικά τους πρόσωπα, ενώ δεν θα διστάσουν να πάρουν και δυναμικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για την καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα τους στους φίλους, και στο σύντροφο τους, ενώ δεν θα διστάσουν να δείξουν τα δόντια τους σε όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους ωθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά τους, ενώ θα κινηθούν άμεσα στην προσπάθεια τους να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλουν προς τα έξω το πιο δυναμικό τους πρόσωπο, και θα εκπλήξουν ευχάριστα τον σύντροφο τους με την ειλικρίνεια τους.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με έξυπνο τρόπο τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ θα δείξουν σε όλους ότι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να κάνουν ένα ταξίδι.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνη, δεν πρέπει όμως να φοβούνται γιατί θα τους βγει σε καλό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους και αυτό θα φανεί και στην εικόνα τους, από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουν να δείξουν έμπρακτα τα συναισθήματα τους στον σύντροφο τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: