Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Οι προσπάθειες μας πάντα δικαιώνονται .. | Oroskopos.tv
Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Οι προσπάθειες μας πάντα δικαιώνονται .. | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Οι προσπάθειες μας πάντα δικαιώνονται .. | Oroskopos.tv


Η στάση που κρατάμε στην δουλειά μας αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στον επαγγελματικό μας χώρο, μπορούν να κάνουν τους άλλους γύρω μας να μας εμπιστευτούν ή να μας κρατήσουν σε απόσταση.

Σημαντικό ρόλο σε ένα Ωροσκόπιο παίζει ο Κρόνος, αλλά και οι όψεις . Στις 13/04 ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (23ο 04’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας μετά από ώριμη σκέψη, ενώ η υπεύθυνη στάση που θα κρατήσουμε στην δουλειά μας θα εντυπωσιάσει τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους μας.

Επίσης, θα νιώσουμε δικαιωμένοι για την  προνοητικότητα που δείξαμε απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, και με χαρά θα δούμε τους κόπους μας να επιβραβεύονται. Από την άλλη πλευρά, θα είμαστε αντικειμενικοί με τους άλλους γύρω μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, ενώ η επιβράβευση για την υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει θα έρθει με την μορφή νέων ευθυνών.

Δεν θα μείνουμε όμως μόνο εκεί, αφού χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα καταφέρουμε να βάλουμε όρια και στους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό μας περιβάλλον.

Ιδιαίτερα οι Κριοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι θετικές επιρροές της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους να είναι συνεπείς, να πάρουν ώριμες αποφάσεις και να νιώσουν δικαιωμένοι..

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτές τις ημέρες θα είναι τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους, μετά από ώριμη σκέψη, ενώ θα επιβραβευθεί η συνέπεια και σκληρή τους δουλειά. Επίσης, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να τακτοποιήσουν οριστικά κάποιες Νομικές ή γραφειοκρατικές τους υποθέσεις, που τους απασχολούν καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μετά από καιρό.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να οργανώσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ αρκετοί θα αναλάβουν και νέες ευθύνες στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστούν να βάλουν όρια στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια με την βοήθεια σημαντικών προσώπων του φιλικού τους κύκλου, τα οποία έχουν εκτιμήσει την συνέπεια, τις οργανωτικές τους ικανότητες και την επιθυμία τους να πετύχουν. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι θα αναγκαστούν να βάλουν όρια σε ορισμένα άτομα από το φιλικό τους κύκλο, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση με ένα άτομο με το οποίο είχαν φιλικές σχέσεις.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να δείξουν τις οργανωτικές τους ικανότητες, και ως επιβράβευση της εργατικότητας και της αποτελεσματικότητας τους να αναλάβουν νέες ευθύνες, ενώ θα είναι συνεπείς και στις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βελτιώσουν την εικόνα τους και θα πείσουν τους άλλους ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό  τους και για τις επιλογές τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: