Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Εξάγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον χωρίς να φοβάμαι | Oroskopos.tv
Εξάγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον χωρίς να φοβάμαι | Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ήλιου- Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον χωρίς να φοβάμαι | Oroskopos.tv


Η ικανότητα μας να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα μας, αλλά και να παίρνουμε αποφάσεις που κάποιες φορές δεν συνάδουν με την λογική, παίζουν κομβικό ρόλο στην ζωή μας. Τέτοιες στιγμές έρχεται η λογική να συναντήσει την διαίσθηση.

Στις 11/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 52’), ζητά από εμάς να συμπεριφερθούμε διαφορετικά. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα πάρουμε πιο συμφέρουσες για εμάς αποφάσεις κόντρα σε κάθε λογική αφού θα ακούσουμε την φωνή της διαίσθηση μας.

Επίσης, μετά από καιρό θα κάνουμε όνειρα για το μέλλον, τα οποία μπορούν να μπουν σε πρακτική εφαρμογή. Η κόπωση του τελευταίου χρονικού διαστήματος θα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να κάτσουμε σπίτι για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε.

Από την άλλη πλευρά, στις προσωπικές μας σχέσεις θα συμπεριφερθούμε με τρυφερότητα στους αγαπημένους μας. Και επειδή ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την Τέχνη, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα μας και θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας μέσω της Τέχνης.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την θετική επιρροή της όψης σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να μειώσουν λίγο τους ρυθμούς τους και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στον εαυτό τους, χωρίς ενοχές, και αυτό γιατί θα έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που αφήσουν την διαίσθηση τους να τους οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα δείξουν στο ταίρι τους την πιο τρυφερή και ρομαντική τους πλευρά.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα νέα επαγγελματικά τους αψηφώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μπορεί αυτή την στιγμή να υπάρχουν, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί  που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν όνειρα για το μέλλον της σχέσης τους με το ταίρι τους, ενώ θα εκφράσουν με ιδιαίτερη τρυφερότητα τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα ωθήσει να ακολουθήσουν το ένστικτο τους και να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, όσο τολμηρό και αν φαίνεται, ενώ αρκετά άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον θα βρεθούν για να τους υποστηρίξουν. Σε προσωπικό επίπεδο, η ηρεμία επιστρέφει στις οικογενειακές τους σχέσεις, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να έρθουν πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους κύκλο.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να είναι πιο χαλαροί με τους συνεργάτες τους και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας, αξιοποιώντας τις διαισθητικές τους ικανότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους, δημιουργώντας ένα ρομαντικό σκηνικό, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα πλατωνικό έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: