Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Φρίκη στη Ρόδο: Άλλους τρεις φόνους ηλικιωμένων ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός
Φρίκη στη Ρόδο: Άλλους τρεις φόνους ηλικιωμένων ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός

Φρίκη στη Ρόδο: Άλλους τρεις φόνους ηλικιωμένων ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθόςΑμφιβολίες διατηρούν οι αστυνομικοί επειδή η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχικό νόσημα

Σοκάρουν αν αληθεύουν όσα είπε στους αστυνομικούς η 45χρονη οικιακή βοηθός από τη Ρόδο που σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές. Η γυναίκα ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες, ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια ισχυρίστηκε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία, σύμφωνα με την rodiaki.gr.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: