Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Για πυροδότηση κλίματος έντασης κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – News.gr
Για πυροδότηση κλίματος έντασης κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – News.gr

Για πυροδότηση κλίματος έντασης κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός – News.grΠροτρέπει τους φιλάθλους του να δείξουν αυτοσυγκράτηση

Σε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας αντέδρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει, ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο στην ανακοίνωσή τους, με αφορμή δημοσίευμα, ότι επιχειρείται η δημιουργία κλίματος έντασης πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα, με στόχο την τιμωρία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού,

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει πως θα υπάρξουν μάταιες προσπάθειες πυροδότησης έντασης και προκλήσεις κατά της Ομάδας μας, με μόνο σκοπό την τιμωρία μας.

Ο ιστότοπος sport24 χθες με την επίσημη θέση του εναντίον του Παναθηναϊκού μας φανέρωσε τις αληθινές του προθέσεις. Το λόγο θα έχουν τα ποινικά και αστικά Δικαστήρια, η Aθλητική Δικαιοσύνη και η ΕΣΗΕΑ. Στα ψέματα, την υποκρισία και τη στρατευμένη δημοσιογραφία που στρέφεται κατά ενός ολόκληρου Συλλόγου, απαντάμε μόνο με το Nόμο. Με κανέναν άλλον τρόπο.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μια ακόμη φορά θα προστατεύσουμε την ιστορία, την εικόνα, τις αρχές της Ομάδας μας- θα προστατεύσουμε εσάς.

Αντιλαμβανόμαστε την οργή σας, αλλά σας καλούμε να μην πέσετε στην παγίδα της αντίδρασης με οποιονδήποτε άλλο, μη δημοκρατικό, τρόπο. Ο Παναθηναϊκός φίλαθλος έχει κρίση, είναι σκεπτόμενος, ξέρει και τα likes του και τα clicks που δίνει, τι επιλέγει να διαβάζει και να ακούει στο ραδιόφωνο του. Δείξτε τη δύναμή σας, απλά αγνοώντας τους».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: