Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η Αντζελίνα Τζολί ήταν η «Jane Doe» που μήνυσε το FBI επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ
Η Αντζελίνα Τζολί ήταν η «Jane Doe» που μήνυσε το FBI επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν η «Jane Doe» που μήνυσε το FBI επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ ΠιτΗ μυστηριώδης γυναίκα ζητούσε να της παραδοθούν όλα τα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση

Η Αντζελίνα Τζολί είναι το πρόσωπο πίσω από την «Jane Doe», που είχε καταθέσει μήνυση κατά του FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ, έπειτα από καταγγελία ότι ο ηθοποιός είχε επιχειρήσει να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του και το ένα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.

Μέχρι στιγμής, η πραγματική ταυτότητα της γυναίκας παρέμενε άγνωστη. Σύμφωνα με τον Eriq Gardner του «Puck News», το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την αγωγή, δεν είναι άλλο από την ίδια την Αντζελίνα Τζολί. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται δημοσίευμα του Puck, η Αντζελίνα Τζολί είχε συναντηθεί με έναν πράκτορα του FBI, ώστε να καταγγείλει την επίθεση του Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός φέρεται να πήγε την πρώην σύζυγό του στο πίσω μέρος του ιδιωτικού τους αεροπλάνου, να την άρπαξε από τους ώμους και να της φώναξε: «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια».

Μάλιστα, η Τζολί ισχυρίστηκε, ότι ο Μπραντ Πιτ της επιτέθηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας πτήσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο και είπε, επίσης, ότι την έλουσε με μπύρα. Το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια, ο πράκτορας του FBI συνάντησε έναν βοηθό εισαγγελέα των ΗΠΑ και κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι δεν θα ασκούσαν ποινικές διώξεις, με αποτέλεσμα η Τζολί να καταθέσει ανώνυμα μήνυση κατά του FBI, προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: