Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Η HELLENERGYπαρουσιάζει τηνέα γεύσηENERGYCOFFEEBlackCoffeeαποκλειστικά για την ελληνική αγορά
 itemprop

Η HELLENERGYπαρουσιάζει τηνέα γεύσηENERGYCOFFEEBlackCoffeeαποκλειστικά για την ελληνική αγορά

Φανταστικά νέα για τους Έλληνες coffeelovers αφού τονέο BlackCoffee δεν περιέχει καθόλου γάλα και έχειλιγότερες θερμίδες

Αθήνα, 27Σεπτεμβρίου 2021 – Η HELL συνεχίζει να επεκτείνει την επιτυχημένη γκάμα των παγωμένων καφέδων της, λανσάροντας το νέο BlackCoffee, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά. ΤαENERGYCOFFEE, που σύμφωνα με στοιχεία από τα έσοδα και τον αριθμό πωλήσεων από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους*αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλοbrandστην κατηγορία τους από τους Έλληνες καταναλωτές,παρουσιάζουνμια νέα γεύση αποκλειστικά για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Ο λόγος για το ENERGY COFFEE BlackCoffee, το οποίο δεν περιέχει καθόλου γάλα καιδιαθέτειχαμηλό ποσοστό ζάχαρης, μόλις 6.5g/100ml. Τονέο προϊόν κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml, χωρίς συντηρητικά και είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, όπως μας έχει συνηθίσει η HELL.

Τοκαλοκαίριτου 2019, ηHELLENERGYπαρουσίασετησειράπροϊόντωνENERGYCOFFEE, πουαποτελούταναπότρειςγεύσεις, Cappuccino, LatteκαιSlimLatte.Χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας συστατικάκαθώς και τα πραγματικά εκχυλίσματα καφέ,το γάλα, και την αρμονία γεύσεων που προσέφερε, κατάφερε να γίνει γρήγορα δημοφιλής στους καταναλωτές.Mόλις ένα χρόνο αργότερα, τα ENERGYCOFFEEκατέκτησαντην κορυφή της αγοράς των ready-to-drink παγωμένων καφέδων στο εγχώριο λιανικό εμπόριο, τόσο όσον αφορά την αξία όσο και τον αριθμό των τεμαχίων που πωλήθηκαν.*Βλέποντας την μεγάλη αγάπη του κόσμου η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλες δυο συναρπαστικές γεύσεις τον περασμένο Απρίλιο, το DoubleEspressoκαι το CoconutLactose-free, ικανοποιώντας μια ακόμα μεγαλύτερη μερίδα τωνcoffeelovers.Βέβαια η γνωστή μάρκα δεν σταμάτησε εδώ – εστίασε σε μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές αγορές της, αναπτύσσοντας ένα αποκλειστικό προϊόν για τους Έλληνες καταναλωτές.

«Hμεγάληαπήχησητων ENERGYCOFFEEμας δίνει κίνητρο να δημιουργούμε όλο και περισσότερες επιλογές για τον καταναλωτή, ο οποίος απολαμβάνοντας τα προϊόντα μας θέλουμε να ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες του. Ειδικά οιΈλληνεςκαταναλωτές έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή την προτίμησή τους στα ENERGYCOFFEEκαι έτσι επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το νέο BlackCoffeeαποκλειστικά στην ελληνική αγορά», δήλωσεοKrisztiánSchmidt, CreativeMarketingDirectorτηςHELL.

Τονέοπαγωμένορόφημακαφέ, όπωςκαιταπροηγούμεναροφήματατηςσειράς, παρασκευάζεταιμεπραγματικάεκχυλίσματακαφέArabicaκαιRobustaχωρίςκαθόλουσυντηρητικάκαιπεριέχει 40 mg/100mlκαφεΐνης.

Η HELL ENERGYείναι παρούσα με τη σειρά προϊόντων ENERGY COFFEE σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα,η Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

* Με βάση τα δεδομένα της έρευνας αγοράς που διενήργησε η NielsenIQέως και τονΦεβρουάριο 2021, η οποία παρακολουθεί τα πλήρη έσοδα που πραγματοποιήθηκαν στο εγχώριο λιανικό εμπόριο όσον αφορά τόσο την αξία όσο και τον αριθμό των προϊόντων που πωλήθηκαν. Ο δείκτης λιανικής δεν περιλαμβάνει τα έσοδα των εγκαταστάσεων της βιομηχανίας φιλοξενίας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: