Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ισπανια: Νεο πακέτο-βόμβα, το τρίτο μέσα σε ένα 24ωρο – Αυτή τη φορά σε αεροπορική βάση
Ισπανια: Νεο πακέτο-βόμβα, το τρίτο μέσα σε ένα 24ωρο - Αυτή τη φορά σε αεροπορική βάση

Ισπανια: Νεο πακέτο-βόμβα, το τρίτο μέσα σε ένα 24ωρο – Αυτή τη φορά σε αεροπορική βάση


Οι δυνάμεις της τάξης στην Ισπανία εντόπισαν τρίτο εκρηκτικό μηχανισμόκρυμμένο σε ένα πακέτο το οποίο στάλθηκε με το ταχυδρομείο στην αεροπορική βάση Τορεχόν ντε Αρντόθ έξω από τη Μαδρίτη, ανέφερε η εφημερίδα El Mundo.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, τα συστήματα ασφαλείας της αεροπορικής βάσης εντόπισαν ύποπτο φάκελο μεταξύ 3:00 και 4:00 σήμερα τα ξημερώματα. Αφού αναλύθηκε με ακτινογραφίες, διαπιστώθηκε ότι θα μπορούσε να περιέχει κάποιο είδος μηχανισμού μέσα, για τον λόγο αυτό ειδοποιήθηκαν η Πολιτική Φρουρά και η Εθνική Αστυνομία.

Πράκτορες και από τα δύο σώματα μετακινήθηκαν στη βάση για να ασφαλίσουν την περιοχή. Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τις ίδιες πληροφορίες, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά.

#ÚltimaHora 🔴 Detectan un nuevo paquete explosivo en el edificio de satélites de la base aérea de Torrejón https://t.co/VnIW7xjE3i

— EL MUNDO (@elmundoes) December 1, 2022

Δύο βόμβες κρυμμένες σε επιστολές εντοπίστηκαν χθες, Τετάρτη, στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη και σε ένα εργοστάσιο παραγωγής όπλων στη Σαραγόσα, στη νότια Ισπανία.

Μετά από μια πρώτη προσέγγιση και μετά από ανάλυση των δύο αποστολών από χθες, η Αστυνομία αυτή τη στιγμή υποστηρίζει ότι οι τρεις υποθέσεις συνδέονται. Τώρα, οι ανακριτές προσπαθούν να αναλύσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν τα γεγονότα και να ανακαλύψουν την προέλευσή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την El Mundo, η Αστυνομία φοβάται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εμφανιστούν νέα πακέτα σε διάφορες εγκαταστάσεις σε όλη την ισπανική επικράτεια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: