Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ισραήλ: Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο Νετανιάχου και μέλη της κυβέρνησης του
Ισραήλ: Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο Νετανιάχου και μέλη της κυβέρνησης του

Ισραήλ: Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο Νετανιάχου και μέλη της κυβέρνησης τουΟ νεοεκλεγείς πρωθυπουργός προειδοποιεί για την κλιμάκωση της βίας

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε για την κλιμάκωση της βίας και τις απειλές θανάτου, καθώς οι διαδηλώσεις συνεχίζονται κατά των προγραμματισμένων δικαστικών μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνησή του.

Ο Νετανιάχου άσκησε κριτική “στο όλο και μεγαλύτερο κύμα των καθημερινών προκλήσεων που περνάει τα σύνορα”, όπως ανέφερε σε μία σημερινή ανακοίνωση του το γραφείο του. Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναφέρεται σε “μία ξεκάθαρη απειλή δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ”, όπως επίσης και σε απειλές κατά άλλων εκλεγμένων αξιωματούχων.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση που έγινε στο Facebook από έναν έφεδρο συνταγματάρχη. Η ανάρτηση αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων: “Αν ένας πρωθυπουργός λαμβάνει δικτατορικές εξουσίες, ο πρωθυπουργός αυτός, στιγματίζεται από θάνατο…, μαζί με τους υπουργούς του και τους ανθρώπους που συμφωνούν με το κάλεσμά του”. Ο πρώην πιλότος μαχητικού αεροσκάφους που ηγήθηκε της επίθεσης της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας το 1981 κατά του πυρηνικού αντιδραστήρα του Ιράκ, αργότερα αποστασιοποιήθηκε από αυτή την ανάρτηση.

Η Αστυνομία ωστόσο, ενεργοποίησε την πραγματοποίηση σχετικής έρευνας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: