Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα ταυτότητα για την TÜV HELLAS
Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα ταυτότητα για την TÜV HELLAS

Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα ταυτότητα για την TÜV HELLAS


Πρόκειται για τέταρτο συνεχόμενο ιστορικό υψηλό, αφού από το 2019 ο Φορέας είναι σε συνεχή ανάπτυξη, με αύξηση των πωλήσεων κατά 60%, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, ενίσχυσε και αύξησε το προσωπικό της, προχωρώντας σε 30 νέες προσλήψεις και πλέον απασχολεί 150 άτομα μόνιμου προσωπικού και περισσότερους από 200 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ανάμεσα στους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο τη χρονιά που πέρασε ήταν αυτοί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πιστοποίησης Προσώπων καθώς και της Πιστοποίησης Εγκαταστάσεων Ψυχαγωγίας.

Ανανέωση Εταιρικής Ταυτότητας

Παράλληλα, ο μητρικός οργανισμός TÜV NORD προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας, αναδεικνύοντας τον διεθνή του χαρακτήρα. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD), παραμένει, διατηρώντας το χρωματικό κώδικα και εστιάζοντας στην ελληνικότητά της, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 35 χρόνια αδιάλειπτης και εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας.

H κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η κατάρριψη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του ιστορικού υψηλού στον κύκλο εργασιών του Οργανισμού μας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: