Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Καρπενήσι: Τα τελευταία λόγια της 48χρονης αγνοούμενης στη μητέρα της – «Της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της»
Καρπενήσι: Τα τελευταία λόγια της 48χρονης αγνοούμενης στη μητέρα της – «Της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της»

Καρπενήσι: Τα τελευταία λόγια της 48χρονης αγνοούμενης στη μητέρα της – «Της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της»«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα», είπε η γυναίκα για την κόρη της και τόνισε: «Η λίμνη είναι βαθιά, κάνει και κρύο, φοβερό κρύο»

Κανένα αποτέλεσμα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στις έρευνες για να βρεθεί η 48χρονη που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης στο Καρπενήσι. Η μητέρα της γυναίκας έχει το δικό της άγχος και θυμήθηκε την τελευταία συνομιλία που είχε μαζί της.

Η αγνοούμενη Ευρυδίκη ένα μήνα πριν, έπαιρνε μέρος σε αγώνες επίδειξης 4χ4 στα Άγραφα. Μια γυναίκα δραστήρια, γεμάτη ζωή και ενέργεια. Οι προσπάθειες από τους δύτες για να την βρούνε είναι συνεχείς.

«Έφαγες με το παιδί;» και αυτά, «ναι, φάγαμε» λέει: «φάγαμε και φρούτα». Έφαγε και όταν τελείωσε το φαγητό τα μακαρόνια με τον κιμά μου είπε: «Αχ βρε μαμά πόσο μ’ αρέσαν αυτά τα μακαρόνια», «γιατί δεν θα έρθεις μετά παιδί μου» λέω: «να φας;» Αυτός ήταν ο διάλογος. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια», είπε η μητέρα της αγνοούμενης στο Live News του Mega.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της δεν έχουν σταματήσει λεπτό. Το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ “Έμιλι” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «σαρώνει» τον βυθό της λίμνης Κρεμαστών. Τέσσερις ειδικά εκπαιδευμένοι στα μεγάλα βάθη βατραχάνθρωποι, συμμετέχουν και αυτοί στην προσπάθεια.

Πυροσβέστες, εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής. Όλοι ψάχνουν. Τέσσερις μέρες τώρα όμως, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της 48χρονης.

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Είναι ο γαμπρός μου κάτω, είναι ο γαμπρός μου κάτω. Κατεβήκαμε χθες κάτω, καθίσαμε όλο το μεσημέρι ως το βράδυ. Δεν ξέρουμε, η λίμνη είναι βαθιά, κάνει και κρύο, φοβερό κρύο» ανέφερε η μητέρα της 48χρονης.

«Της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της»

Μια φωτογραφία με θέα τη λίμνη, εκεί όπου τώρα όλοι την αναζητούν. Ένα σημείωμα που άφησε να εννοηθεί ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της…

Μέσα στο αυτοκίνητό της που εγκατέλειψε στη γέφυρα της Τατάρνας. Ο σύζυγός της, τον οποίο εκείνη στο παρελθόν είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία, κάθε μέρα πηγαίνει στη λίμνη και παρακολουθεί τις έρευνες από κοντά.

Η μητέρα της 48χρονης: «Τον τελευταίο χρόνο που ακουστήκαν αυτά, ήταν τόσο αγαπημένοι γι’ αυτό και δεν χώριζαν. Της λέγαμε να πάει, γιατί την βλέπαμε κάπως αρκετά πεσμένη και αυτά, της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της. Πάει στην δουλειά της το πρωί κανονικά, βόλτες, έτρεχε και της άρεσε κι όλας με τις λίμνες και με τα βουνά».

Μια εξαφάνιση που έχει συγκλονίσει τους συγγενείς και τους φίλους της. Σ’ ένα σημείο όπου πριν από έξι μήνες μία άλλη γυναίκα είχε εξαφανιστεί χωρίς ποτέ να βρεθεί το παραμικρό της ίχνος.

Δεύτερο ζευγάρι δυτών από την ΕΜΑΚ αποπειράται να καταδυθεί μέσα στην λίμνη των Κρεμαστών το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η πρώτη κατάδυση που διεξήχθη περίπου τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας δεν επέφερε καρπούς στην εν εξελίξη έρευνα της ανεύρεσης της γυναίκας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: