Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Κατσικίσιο γάλα: Τα οφέλη του στην υγεία και 6 λόγοι για να το εντάξεις στη διατροφή σου
 itemprop

Κατσικίσιο γάλα: Τα οφέλη του στην υγεία και 6 λόγοι για να το εντάξεις στη διατροφή σου

Η Freevia ξεκινάει μια νέα στήλη με διατροφικές συμβουλές από την αγαπημένη μας Διατροφολόγο Αλεξάνδρα Κοντοδήμου (Nutrition Home). Διατροφικές συμβουλές, Πεντανόστιμες Συνταγές και πολλά ενδιαφέροντα healthy tips σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Μπορεί παλαιότερα στη χώρα μας η κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος να ήταν περιορισμένη, όμως σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί τη πιο διαδεδομένη μορφή γάλακτος. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν και στην Ελλάδα, η κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος και των προϊόντων του κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, καθώς πλέον αναγνωρίζεται η θρεπτική του αξία, τα οφέλη του στην υγεία, αλλά και τα προτερήματά του σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Freevia κατσικίσιο τυρί για τοστ συνδυάζει όλες τις θρεπτικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος χωρίς τα επιπλέον λιπαρά! Είναι ένα μοναδικό ελληνικό τυρί, εύπεπτο και ελαφρύ, αφού είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από 100% κατσικίσιο φρέσκο Μακεδονικό γάλα και διατηρεί στο μέγιστο όλες αυτές τις ιδιότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: