Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική «Κιβωτός του κόσμου»: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αύριο Δευτέρα
«Κιβωτός του κόσμου»: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αύριο Δευτέρα

«Κιβωτός του κόσμου»: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αύριο ΔευτέραΤι θα γίνει με τα παιδιά της δομής και τη χρηματοδότησή της

Σύσκεψη στον Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (21/11) με θέμα τη λειτουργία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και το μέλλον των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή, όσο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεση από τη δικαιοσύνη και τις αρχές.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι θα ζητηθεί επίσης να διερευνηθούν με μεγάλη ταχύτητα όλες οι καταγγελίες και διαβεβαιώνουν ότι δεν θα διακοπεί η χρηματοδότηση της δομής ούτε και θα σταματήσει η λειτουργία της.

Τονίζουν πάντως ότι ακριβώς επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα θα πρέπει να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αξιολογήσει σε βάθος όλες τις πτυχές.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών, που είναι και ο οδικός χάρτης, που ξεκινά από την πρόληψη, προχωρά στη γρήγορη διερεύνηση, την τιμωρία των ενόχων και την περίθαλψη των θυμάτων.

Στόχος, όπως είχε πει ο πρωθυπουργός, είναι η μηδενική ανοχή στη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση των παιδιών.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: