Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννήσω δεν θέλω να δω ξανά τέτοια μηνύματα»
Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννήσω δεν θέλω να δω ξανά τέτοια μηνύματα»

Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννήσω δεν θέλω να δω ξανά τέτοια μηνύματα»


Η γνωστή influencer έδειξε την ενόχλησή της μέσα από το Instagram.

To πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες η Μαίρη Συνατσάκη.

Η γνωστή influencer, που διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με το κοινό της στο Instagram, τοποθετείται συχνά σχετικά με διάφορα θέματα, ενώ δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολους τοκετoύς, παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και γενικότερα θέματα, τα οποία προκαλούν άγχος σε μια εγκυμονούσα.

Προσπάθησε λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να εξηγήσει στο κοινό της πως ναι μεν εκτιμά το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί της τις ιστορίες τους, όμως πολλές από αυτές της προκαλούν άγχος και αγωνία.

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν κάνω κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ. Δεν ισχύει για πάντα, αλλά μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά. Να μην έχω αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και θέματα υγείας αυτή τη στιγμή», εξήγησε αρχικά η ίδια.

«Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δεν με απασχολούν καν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα», συνεχίζει.

«Για κάποιον λόγο, νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου… Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, “δεν υπάρχουν αυτά;”. Υπάρχουν. Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία… Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: