Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με 90 ίππους και ανέσεις μεγαλύτερων κατηγοριών το Claas Arion 410
Με 90 ίππους και ανέσεις μεγαλύτερων κατηγοριών το Claas Arion 410

Με 90 ίππους και ανέσεις μεγαλύτερων κατηγοριών το Claas Arion 410

Στην κατηγορία των τετρακύλινδρων τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων η Claas προσφέρει το Arion 410 το οποίο αποτελεί ένα από τα best seller στην κατηγορία προσφέροντας στον χειριστή όλα όσα θα ζητούσε κανείς σε ένα μοντέλο 90 ίππων διαθέτοντας μάλιστα και ανέσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Το νέο Arion αποτελεί δημιούργημα καθαρά της ίδιας της Claas η οποία κατασκεύασε ένα τρακτέρ ευέλικτο αλλά ταυτόχρονα και αρκετά στιβαρό ώστε να μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες στο χωράφι γρήγορα και πάνω απ’όλα οικονομικά.

Το νέο μοντέλο διαθέτει τετρακύλινδρο τούρμπο υδρόψυκτο κινητήρα FPT προδιαγραφών Tier4, έλεγχο καυσαερίων με AdBlue και χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση και ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών και όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Το νέο 410 διαθέτει σειριακό ημιαυτόματο κιβώτιο 16 ή 24 σχέσεων με προαιρετική δυνατότητα αναβάθμισης σε πλήρως αυτόματο δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να εκτελέσει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και να επιλέξει τη κατάλληλη σχέση για κάθε εργασία.

Η ορατότητα μέσα από το Arion είναι πολύ καλή ενώ η προαιρετική επιλογή πανοραμικής έκδοσης με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες δίνει εξαιρετικό έλεγχο στον χειριστή που δουλεύει φορτωτή.

Η ποιότητα των υλικών στον εσωτερικό κόσμο του Claas είναι εμφανής σε κάθε σημείο ενώ διαθέτει υψηλές ανέσεις (αεροκάθισμα, air-condition, φίλτρα άνθρακα) στον βασικό εξοπλισμό. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται εργονομικά τοποθετημένα δίπλα και γύρω από τον οδηγό ο οποίος μπορεί να χειριστεί τις περισσότερες λειτουργίες του τρακτέρ με το πάτημα ενός κουμπιού στον ειδικά σχεδιασμένο πολυλειτουργικό μοχλό Electropilot.

Το μοντέλο 410 προαιρετικά διαθέτει μπροστινή ανάρτηση Proactiv και σύστημα απορρόφησης κραδασμών στο μπροστινό και πίσω υδραυλικό αυξάνοντας το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο χωράφι. Στο πίσω μέρος το Arion διαθέτει 3 χειριστήρια διπλής ενέργειας μηχανικά ή ηλεκτρικοϋδραυλικά. Η αντλία των 60 λίτρων (προαιρετικά 110 λίτρα με αισθητήρα φορτίου) είναι ικανή να εκτελέσει κάθε εργασία με ευκολία και ταχύτητα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: