Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με καμπίνα εξ ολοκλήρου από την Claas και Stage V κινητήρες τα νέα ψεκαστικά της Househam
Με καμπίνα εξ ολοκλήρου από την Claas και Stage V κινητήρες τα νέα ψεκαστικά της Househam

Με καμπίνα εξ ολοκλήρου από την Claas και Stage V κινητήρες τα νέα ψεκαστικά της Househam


Όλες τις ανέσεις όπως αυτόματο κλιματισμό, ραδιόφωνο Bluetooth, κολόνα τιμονιού τριών κατευθύνσεων και ρυθμιζόμενες περσίδες σε όλα τα παράθυρα διαθέτουν μεταξύ άλλων τα νέα αυτοκινούμενα ψεκαστικά της Househam, τα οποία υιοθετούν εξ ολοκλήρου την πολυτελή καμπίνα της Claas. Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης στο εσωτερικό τους μικρό κάθισμα με ψυγείο 27 λίτρων που βρίσκεται κάτω από αυτό, ενώ όλα τα χειριστήρια ελέγχου του οχήματος και του βραχιόνα έχουν ενσωματωθεί στα αυθεντικά χειριστήρια της καμπίνας.

Τα μοντέλα AirRide -τα βασικά στην γκάμα- θα έχουν λίγο πιο φτωχές προδιαγραφές στο εσωτερικό και, παράδειγμα, θα φέρουν υφασμάτινο κάθισμα με ανάρτηση αέρα, ενώ τα Harrier έχουν δερμάτινη επένδυση σε αυτό με πλάτη που έχει κλιματισμό και θέρμανση (διατίθεται ως αναβάθμιση σε όλα τα μοντέλα).

Ωστόσο, αμφότερα τα ψεκαστικά έχουν επανασχεδιασμένους καθρέφτες για βελτίωση της πρόσβασης, φώτα εργασίας LED και υδραυλική πτυσσόμενη σκάλα με ελεγκτή ενσωματωμένο στο χειρόφρενο. Ένα φωτιζόμενο μανόμετρο έχει επίσης συμπεριληφθεί για πληρέστερη ορατότητα κατά την εργασία τη νύχτα. Οι λειτουργίες του ψεκαστικού και οι μετρήσεις αυτού βρίσκονται τώρα στο νέο τερματικό TMC V6, το οποίο έχει ρυθμιστεί για σύστημα αυτόματης ενότητας ψεκασμού και επιλογή αυτόματου ακροφυσίου.

Αναβάθμιση και στους κινητήρες

Στις άλλες κύριες αναβαθμίσεις τοποθετείται και ο κινητηρας, ο οποιος προέρχεται από την Mercedes, είναι Stage V, υπερτροφοδοτούμενος, τετρακύλινδρος και με απόδοση 170 ίππους. Όμως υπάρχουν και άλλα δύο σύνολο, ένα παρόμοιο με δύο τούρμπο και 228 ίππους και ένα διαφορετικό εξακύλινδρο σύνολο με μονό τούρμπο και 240 ίππους. Αυτοί τροφοδοτούν έναν υδροστατικό κινητήρα που κινεί τους τροχούς Poclain σε μοντέλα AirRide 3000 και 3500 και βαρύτερες μονάδες Sauer Danfoss σε όλες τις μεγαλύτερες εκδόσεις (επιλογή αναβάθμισης των μικρότερων μοντέλων).

Οι χωρητικότητες των δεξαμενών κυμαίνονται από 3.000 έως 6.000 λίτρα και τα πλάτη της μπούμας είναι 24, 28 ή 30 μέτρα. Το βάρος χωρίς φορτίο ξεκινά από 6.700 κιλά και η απόσταση από το έδαφος είναι 1,1 μέτρα (1,7 μέτρα επιλογή).

Όσο για τα κορυφαία στην γκάμα μοντέλα Harrier, αυτά έρχονται τώρα με έναν κινητήρα της Mercedes, εξακύλινδρο 240 ίππων και τους τροχούς Sauer Danfoss βαρέως τύπου. Τα πακέτα ψεκασμού είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο και διαθέτουν την επιλογή δεξαμενών 4.000 έως 6.000 λίτρων και επιλογές μπούμας έως 36 μέτρα. Το βάρος χωρίς φορτίο είναι από 8.500 κιλά και η απόσταση από το έδαφος είναι 1,1 μέτρα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: