Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με μικρές διαστάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις τα δενδροκομικά New Holland
Με μικρές διαστάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις τα δενδροκομικά New Holland

Με μικρές διαστάσεις και εξαιρετικές επιδόσεις τα δενδροκομικά New Holland


Τα νέα τρακτέρ New Holland της σειράς T3F μπορούν να κινηθούν με ευκολία μεταξύ των σειρών, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση για εργασίες καλλιέργειας, φόρτωσης και οδικών μεταφορών. ∆υνατό και συμπαγές Εφοδιασμένα με κινητήρες turbo και intercooler και με το μεγαλύτερο μοντέλο T3.80F να δίνει 75 ίππους, τα μοντέλα προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση σε ένα συμπαγές μηχάνημα.

Το μικρό βάρος και οι συμπαγείς διαστάσεις δίνουν σε αυτή τη σειρά ένα πλεονέκτημα, όταν εργάζεται σε περιορισμένους χώρους όπως οπωρώνες και αμπελώνες.

Το T3F διαθέτει ανυψωτική ικανότητα 2.277 κιλά, μέσω δύο εξωτερικών βοηθητικών μπουκαλών και ξεχωριστές αντλίες για τα υδραυλικά και το τιμόνι, ενώ το φιλικό προς το χρήστη σύστημα Lift-O-MaticTM κάνει τη λειτουργία του υδραυλικού πάντα πολύ πιο εύκολη.

Μοντέλα T3LP

Η New Holland έχει επίσης ιστορία στην κατηγορία των τρακτέρ χαμηλού προφίλ εδώ και πολλά χρόνια με τις σειρές T4000 & TD4F. Και πάλι η βασική παράμετρος σχεδιασμού του νέου T3LP είναι ένα τρακτέρ χαμηλού προφίλ για οπωρώνες και μικρές εκμεταλλεύσεις. Έχει χαμηλό κέντρο βάρους, διατηρώντας παράλληλα αρκετή απόσταση από το έδαφος για να αντιμετωπίζει εύκολα τα ανώμαλα εδάφη.

Χάρη στις διαστάσεις του, το νέο T3LP είναι η καλύτερη επιλογή για καλλιέργειες εσπεριδοειδών, ξηρών καρπών όπως οι αμυγδαλιές, οι φιστικιές και φουντουκιές που απαιτούν εργασίες κάτω από τα κλαδιά ή ανάμεσα σε δένδρα με φαρδύτερες σειρές.

Τα μηχανήματα της New Holland διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (210/3408800)

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: