Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με summer διάθεση οι ετικέτες Πόρτο Καρράς
Με summer διάθεση οι ετικέτες Πόρτο Καρράς

Με summer διάθεση οι ετικέτες Πόρτο Καρράς


Αργά το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου, τα ποτήρια του καλαίσθητου μαγαζιού στο Περιστέρι, υποδέχτηκαν bloggers, δημοσιογράφους και φίλους του κρασιού γεμάτα με δροσιστικές οινικές προτάσεις απευθείας από τους αμπελώνες του Πόρτο Καρράς.

Αφορμή για αυτό το δροσιστικό πάρτι, η νέα συνεργασία του ιστορικού Κτήματος με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο, με το ταξίδι να ξεκινά  με αφετηρία τον προικισμένο αμπελώνα του Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική, από όπου όσοι παρευρέθησαν δοκίμασαν τρεις υπέροχες καλοκαιρινές ετικέτες. Την πρωταγωνίστρια Μαλαγουζιά, το μοναδικό Limneon με τα ελκυστικά ζουμερά κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις εκρηκτικές τροπικές νότες. Guest εμφάνιση έκανε και ένα γευστικό, εξωτικό cocktail, με signature συνταγή που περιέχει το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe.

Οι άνθρωποι του κτήματος συμπλήρωσαν τις παρέες των επισκεπτών, για να αποκαλύψουν μυστικά από την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, ενώ η Αριστέα Βλάχου, η φοβερή μαγείρισσα, επιμελήθηκε νόστιμα πιάτα, ιδανικά για τα πιο ωραία οινικά ζευγαρώματα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: