Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Με το αυτόματο σύστημα καθοδήγησης της Krone οι ενσιρωτικές Big X
Με το αυτόματο σύστημα καθοδήγησης της Krone οι ενσιρωτικές Big X

Με το αυτόματο σύστημα καθοδήγησης της Krone οι ενσιρωτικές Big X


Καθώς η επιλογή αυτόματης καθοδήγησης κατά τη συγκομιδή -εάν το Big X χρησιμοποιείται με την κοπτική ράβδο XDisc ή με την κεφαλή καλαμποκιού XCollect- είναι ύψιστης σημασίας, η Krone αποφασίζει να ενσωματώσει το νέο της αυτόματο σύστημα καθοδήγησης και σε αυτά τα μοντέλα.

Και επειδή με την καθοδήγηση μέδω GPS, το Big X μπορεί να παραμείνει σε τροχιά και να κινείται με ελάχιστα λάθη επαναλαμβανόμενης κοπής σε όλα τα εύρη ταχύτητας, ο τεμαχιστής χρησιμοποιεί πάντα το πλήρες πλάτος εργασίας και λειτουργεί με τη μέγιστη ισχύ και απόδοση.

Με τη χρήση αυτού του συστήματος υποβοήθησης, ο οδηγός ανακουφίζεται σημαντικά και μπορεί να συγκεντρωθεί πλήρως στις διαδικασίες εργασίας. Το GPS Guidance είναι ένα σύστημα διεύθυνσης ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των οδηγών αυτοκινούμενων της Krone. Σημειωτέον ότι το σύστημα είναι διαθέσιμο για το χλοοκοπτικό υψηλής απόδοσης Big M εδώ και τρία χρόνια, με το GPS Guidance να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, όπως δηλώνει η εταιρεία.

Σε συνδυασμό με το Section Control (έλεγχος τμήματος), για παράδειγμα, η περιοχή μπορεί να «χαρτογραφηθεί». Στη συνέχεια, το Big M ακολουθεί τις λωρίδες που έχουν δημιουργηθεί και φέρνει αυτόματα τις τρεις μονάδες κοπής στο κεφαλάρι και τη θέση εργασίας. Με το Krone GPS Guidance, ο οδηγός του Big M ή του Big X μπορεί να επιλέξει το τρόπο κίνησης σε πραγματικό χρόνο (RTK, ακρίβεια +- 2 εκ.) ή σήματος διόρθωσης EGNOS (Ακρίβεια +- 20 εκ., ανάλογα με τη χώρα). Φυσικά, οι υπάρχουσες γραμμές GPS σε μορφή ISO-XML – π.χ. από την συλλεκτική στη συγκομιδή χόρτου ή από την σπορά αραβοσίτου -μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Krone GPS Guidance.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: