Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon Web Services
Μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon Web Services

Μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon Web ServicesΣυνάντηση του πρωθυπουργού αύριο 3 Δεκεμβρίου με στελέχη της εταιρείας

Συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της Amazon Web Services στις ΗΠΑ, θα έχει αύριο στις 9:30 το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης .

Ο «κολοσσός» της τεχνολογίας και του online εμπορίου θα δημιουργήσει τοπικές υποδομές, εντάσσοντας την Ελλάδα σε μία από τις 30 «τοπικές ζώνες», που θα φτιάξει το 2022 ανά τον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, οι τοπικές ζώνες της AWS είναι ένας είδος υποδομής, που συμπεριλαμβάνουν αποθήκευση, υπολογιστική, αλλά και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας, δίνοντάς τους την ικανότητα να “τρέχουν” εφαρμογές της εταιρείας, που απαιτούν αποκρίσεις ακόμα και κάτω από 10 milliseconds.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.

Στις 10:30 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: