Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»
Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»

Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»


Οι εργασίες του Φόρουμ θα ξεκινήσουν με σύντομους χαιρετισμούς από τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Χατζηδάκη, καθώς και τους Περιφερειάρχες, Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γ. Κασαπίδη, και Πελοποννήσου, κ. Π. Νίκα. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις τόσο από τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Κ. Μουσουρούλη, τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γ. Στάσση,  όσο και από τους συμβούλους εκπόνησής του.  

Το Φόρουμ θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή παράλληλων κλαδικών θεματικών ενοτήτων στο δεύτερο μέρος του, που αφορούν σε επενδύσεις, στην ενέργεια (ΑΠΕ) και την κυκλική οικονομία, στο Βιώσιμο Τουρισμό, στην Αγροτική Οικονομία, στην Βιομηχανία-Μεταποίηση και το Εμπόριο, καθώς και στην Εκπαίδευση, Έρευνα και Τεχνολογία. Στις ενότητες, θα συμμετέχουν με ομιλίες και παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο των περιοχών που αφορά το Σχέδιο, καθώς και διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φόρουμ και τη διαδικασία εγγραφής, θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.econgress.gr/future-econgress/makedonia-forum

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: