Αγροτικές ειδήσεις,νέα για γεωργία,κτηνοτροφία,τεχνολογίες,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μοντέλο έστελνε γυμνές φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία – News.gr
Μοντέλο έστελνε γυμνές φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία – News.gr

Μοντέλο έστελνε γυμνές φωτογραφίες για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία – News.grΟ πρωτότυπος τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων που επέλεξε η εκρηκτική Kaylen Ward

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αυστραλία έχουν προκαλέσει την παγκόσμια κινητοποίηση ανώνυμων και επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού, του θεάματος και της showbiz, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των πληγέντων.

Η Kaylen Ward, μοντέλο από το Λος Άντζελες, με… θαυμαστές αναλογίες, σκέφτηκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να παρακινήσει το ανδρικό κοινό να συνεισφέρει οικονομικά στους πυρόπληκτους.

Στις 4 Ιανουαρίου ανακοίνωσε μέσω twitter ότι όποιος προσφέρει τουλάχιστον 10 δολάρια σε οργανισμούς που μαζεύουν χρήματα για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, θα λαμβάνει από εκείνη μία γυμνή φωτογραφία της! Μάλιστα ανέφερε, ότι ο δωρητής έπρεπε να στείλει και τη σχετική επιβεβαίωση για την καταβολή του ποσού.

I’m sending nudes to every person who donates atleast $10 to any one of these fundraisers for the wildfires in Australia. Every $10 you donate = one nude picture from me to your DM. You must send me confirmation that you donated.
Please RT #AustraliaOnFire #AustraliaFires pic.twitter.com/VIgzCUy6Wf

— THE NAKED PHILANTHROPIST (@lilearthangelk) January 4, 2020

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια καθώς την επόμενη κιόλας ημέρα είχε συγκεντρώσει περίπου 300.000 δολάρια και δύο ημέρες μετά, σχεδόν 1 εκατομμύριο! Μάλιστα, αναγκάστηκε να προσλάβει ανθρώπους να την βοηθήσουν τόσο για τις πιστοποιήσεις των προσφορών όσο και για τις λήψεις και αποστολές των γυμνών φωτογραφιών της.

Would you believe me if I told you we raised an estimated $1million 😭😭😭😭😭

— THE NAKED PHILANTHROPIST (@lilearthangelk) January 7, 2020

Μιλώντας στο BuzzFeed, η Ward εμφανίστηκε ενθουσιασμένη: «Είμαι χαρούμενη για τις δωρεές. Υπήρχε άνθρωπος που έδωσε 5.000 δολάρια και δέκα άτομα από 1.000 δολάρια.»

Η κίνησή της παρακίνησε και άλλα μοντέλα όπως η Jenna Lee και η Emma Elliot, να ενεργοποιηθούν και να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην  ανακούφιση των πληγέντων από την τεράστια οικολογική καταστροφή..

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: