Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Μουντιάλ 2022: Επιστροφή… στο μέλλον – «Ταξιδιώτης του χρόνου» ξέρει ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο
Μουντιάλ 2022: Επιστροφή… στο μέλλον – «Ταξιδιώτης του χρόνου» ξέρει ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Επιστροφή… στο μέλλον – «Ταξιδιώτης του χρόνου» ξέρει ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο ΚύπελλοΈβαλε και πλάνα… από τον τελικό στο TikTok

Ένας αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου» μοιράστηκε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι πλάνα από τρεις εβδομάδες στο μέλλον που δείχνουν ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο εν λόγω χρήστης του TikTok πιστεύει ότι ξέρει ήδη ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια της διοργάνωσης.

Ο χρήστης με το όνομα «Ταξιδιώτης του χρόνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είναι ένας από τους πολλούς χρήστες του TikTok που ισχυρίζονται ότι είναι από το μέλλον και ότι μπορούν να κάνουν άλματα στο χρόνο…

Σε αντίθεση με άλλους πάντως, αυτός φαίνεται να έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του τελικού σκορ της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2022 πέρυσι.

Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ότι προέβλεψαν με ακρίβεια τη νίκη της Αγγλίας με 4-0 εναντίον της Ουκρανίας στην ίδια διοργάνωση.

Ποια ομάδα θα το «σηκώσει»

Το αποκαλυπτικό κλιπ δείχνει την κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία, προβάλλοντας ποδοσφαιριστές και οπαδούς από τη χώρα της Νότιας Αμερικής να πανηγυρίζουν την τεράστια νίκη.

Μαζί με το βίντεο έγραψε: «Η Βραζιλία μόλις κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022».

Αρκετοί δεν έχουν πειστεί, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το λεγόμενο υλικό από το μέλλον φαίνεται να είναι από το γκολ που πανηγύρισε ο Ριτσάρλισον. Κάποιοι, ωστόσο, έσπευσαν να επισημάνουν τις νικηφόρες προβλέψεις του «ταξιδιώτη του χρόνου».

«Είχε δίκιο για το Euro 2020 btw», είπε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε αν έχει δίκιο ξανά».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: