Αγροτικά Νέα,ειδήσεις,ΟΠΕΚΕΠΕ,ΕΛΓΑ,,γεωργία,κτηνοτροφία,επιδοτήσεις
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Νέα μοντέλα αναρτώμενων διανομέων λανσάρει η Amazone στις σειρές ZA-M 02 και ZA-X 03
 itemprop

Νέα μοντέλα αναρτώμενων διανομέων λανσάρει η Amazone στις σειρές ZA-M 02 και ZA-X 03


Πρεμιέρα στους νέους διανομείς των σειρών ZA-M 02 και ZA-X 03 κάνει η νέα λύση της Amazone για αυτόματη δοσολογία σε μεταβλητές ταχύτητες διανομείς, που έρχεται με την ενσωμάτωση στα νέα μοντέλα του συστήματος ελέγχου EasySet 2.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι διαστάσεις των εξόδων ρυθμίζονται αυτόματα ρυθμίζοντας τις θέσεις ολίσθησης, έτσι ώστε η δοσολογία να παραμείνει η ίδια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ο χειριστής του τρακτέρ να οδηγεί με σταθερή ταχύτητα. Εκτός από την προσθήκη του υπολογιστή ελέγχου EasySet 2, οι αναρτώμενοι λιπασματοδιανομείς έχουν και νέα εμφάνιση.

Ως αποτέλεσμα, τα μηχανήματα ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τους διανομείς ZA-V και ZA-TS από την Amazone. Τα πλάτη εργασίας και οι όγκοι χοάνης των βασικών μοντέλων παραμένουν τα ίδια. Το ZA-X 03 διατίθεται με πλάτος εργασίας από 10 έως 18 μέτρα και χωρητικότητα 500 έως 1.400 λίτρα.

Κατ’επιλογήν, η χωρητικότητα αυξάνεται στο μέγιστο των 1.750 κιλών. Το ZA-M 02 έχει μεταβλητά πλάτη εργασίας από 10 έως 36 μέτρα και χωρητικότητα 1.000 έως 1.500 λίτρα ή, προαιρετικά, 3.000.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: